Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğraf çekmek için tepe bayır tırmanırken, soluklanmak için bir cafenin bahçesine geçip oturdum. Sigaramı içip, soğuk colamı yudumlarken karşı masadaki teyze dikkatimi çekti. Eskilerden anlatıyordu, yaşamın zorluklarından bahsediyordu. Onlar kalkana kadar masada öylece oturup, onu dinledim. Aklı arada bir gidip geliyordu, ne söylediğini bir anda unutuyordu, ama güldüğünde de öyle güzel gülüyordu ki... O anda orda olmaktan mutlu oldum..
Bugün bir telefon geldi, Münevver kızımdan. Hani şu albümümde yer alan 2. fotoğraftaki güzel kızımdan. Cıvıl cıvıldı sesi. Sınavlarım devam ediyor, matematiğimse kötü hocam diyordu o duru ses Ne kadar mühendis olsamda, onun gözünde hep bir hoca olarak kalacağım sanırım... Canım benim... İşte fotoğraf çekmeyi bu yüzden seviyorum. ben onların, onlar benim hayatıma dokunuyor...