Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık. Ben de sadece fotoğraf çekmek değil böyle kompozisyonlar yapabilmeyi de isterdim.
Sonradan eklenen bulutlar Haydarpaşa Garı'na çok farklı bir hava katmış lakin ben ufak bir noktaya takıldım. Gar'ın arkasındaki bulutların alt tarafındaki sarı tondan anlaşılan güneş Gar'ın arkasından batıyor. Ancak resimde Gar'ın ön cephesindeki camlardaki yansıma ve aydınlanma güneşin resmin sol tarafından battığını gösteriyor (eğer hatalı yorumluyorsa lütfen düzeltin). Acaba ön camlardaki yansıma da giderilebilir miydi? Tabii bir de bu fotoğrafın orijinal halini görmek isterdim.
Fotoğrafı yayınladığım birçok sitede fotoğraf ana sayfaya seçildi vs ama gelen tebrik mesajları kadar, bir o kadar da sizin bahsettiğiniz mantık hatası dile getirildi, bu hatanın farkında olarak bu düzenlemeyi yaptım, açıkcası 10-15'e yakın farklı bulut ekledim, görsel olarak en sağlamı, mantık hatasına rağmen buydu Fotoğrafın orjinalini buraya ekleyebilirsem göndereyim.
Güzel;
bende çok fotograf ekledim çeşitli siteler yıllardır amatörce uğraşıyorum. 100 kare çekiyorum ancak birkaç hoşuma gidiyor.
Photoshop ve benzeri programlar ile kareler çok değişebiliyor bende daha bu işe el atmak istemiyorum.
ama üzerinden çalışıp bu hale getirmen çok güzel güzel. artık günümüzde her alanda kullanılıyor.
ufak bir makyajdan bir zarar gelmez emeğine sağlık.
selamlar