Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,698

hiç

Kamp II
Yer
İstanbul
Hadi arkadaşlar ortak bir kış turu düzenleyelim...Belki daha önce gezilip görülmüş yerler de olabilir ama birlikte yaşamanın ve paylaşmanın tadı başka olur. Gezi, fazla kış problemi yaşayıp eziyete dönüşmemesi için Sapanca,İznik gibi Marmara'nın içinden başlayıp iç Ege gibi, mesela Kaz dağları eteklerindeki köylerden devam edip, zamanı olanlar için Akdeniz'de katılarak devam edebilir, zamanı olmayanlarla bir yerlerde vedalaşılabilir. Bu yalnızca bir öneri,kimbilir sizlerden ne güzel fikirler çıkar.
Ha gayret arkadaşlar bir şeyler yapalım. Tanımayanlar birbirlerini tanısın.Daha geniş çaplı yurt dışını da kapsayacak gezi programları için bir zemin oluştursun.
Hadi...Hadi...Hadi...
Katılın,önerin,içinizdeki ateş canlasın,yürürevinizde geçireceğiniz o güzel anları ve anıları hayal etmekten uykularınız kaçsın...
Ateş başını düşünün,üşümüş burnunuzu çeke çeke yudumlayacağınız anasonu ve kırmızısıyla beyazıyla,eşinizin veya sevgilinizin dudaklarında değerini bulacak olan kadehden romantizme dönüşmüş bağ bozumunu düşünün. Sizin için o kadar eziyet çeken üreticilerin hakkını verin.
Dürtün kendinizi, çimcikleyin, gidin ne zamandır küstürdüğünüz yürürevinizi gözlerinizle okşayın,sevin.
Hadi artık ama bu kadar dil döktüm...Sevgilerle...

Etiketler
Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

GELIYORUUUUZZZZZZZ. Yazdiklarin iyi geldi. Silkindim. Kendime geldim. Nereye olursa variz. Herturlu derde ragmen, her seye ragmen, bu kotu dunyaya ragmen sadece direncimizi arttirmak icin geliyoruz. Biz uyandik. Darisi her dunyalinin basina.

Bize uyan tarih somestr tatilinin baslangicindaki pazar gunudur. Yani 25 Ocak.

Elde var biiirrr...Mebus ses verdi...
Yok mu başkası?
Hadi arkadaşlar...Trakyalı deyişiyle " a be kıpraşın azıcıkın!.."

Neden Olmasın ;)

Kar kış kıyamet olmazsa, müşteriler benden zorlu şeyler isteyip beni esir almazlarsa neden olmasın.

Güzel de olur. :D

Ferhat Şirin

Bir başkadır kış gezileri, yağmur yağarken tentenin altında suların etrafınızdan akışını seyredersiniz, üşüyüp üstünüze sardığınız battaniyenin arasından ellerinizi yakan sıcaklıktaki çay yada kahvenizden bir yudum alıp, havanın temiz ve serin kokusunu içinize çekersiniz, üşüyüp karavanınızın içine girdiğinizde yağmur damlalarının tıpırtısı ninni olur, uykunuzun içinde onlarla oynarsınız...
Arkadaşlar şanslısınız, karavanınız var; imkansa yaratılır, çıksın diye beklenmez, hadi gidin, yaşayın,paylaşın, anlatın paylaşalım....

Harika Ferhat Bey ile 3 karavan olduk bile. Var mi baska katilan bu kis turumuza.

Uzun zamandır sizleri izliyorum. Yazılarınızı okuyorum. Kış turu düzenleneceğini duyunca çok sevindim.Kendi yaptığım bir huyundai karavanım var. yaklaşık on yıldır yılda iki kez uzun gezilere çıkarım. Eğer gezi planınızı belirlemişseniz açıklarsanız sevinirim. biz 26-veya27 ocak gibi katılabilriz.(bir aksilikolmazssa) Görüşmek ümidiyle hoşcalın.

Hic ile yaptigim telefon konusmasinda Dogu Ege gibi konustuk.. Kazdaglarinin eteklerindeki koylere gitmek gibi birsey konusuldu. Esas amac tabiiki bebegimizi usutmemek. Kesin birsey yok. Yalniz anlastigimiz konu yol yapmak, arka arkaya dizilerek gitmek, gece ates yakabilmek, bilmedigimiz koy veya sehirleri gezmek.
Sizin de tekliflerinizi bekliyoruz. Belki bir hafta oncesinde bulusup birlikte konusarak karar veririz.

25 Ocak haftasi karavanlari ile katilacaklar;
1. Hic ailesi
2. Inal ailesi
3. Sirin Ailesi
4. Akca Ailesi
5. Gursel Ailesi
Var mi arttiran?

Merhabalar! Biz İstanbul'un dışından katılıyoruz.O yüzden buluşma noktası ve saati belirlenmelidir.Gezi güzergahı ve gezi bölgesi hem dağ hemde deniz sahili birlikte düşünülürse iyi olur kanaatindeyim.Aramızda çocuklarıyla katılan arkadaşlar olacak sanırım.Aşırı soğuk onlar için olumsuzuk yaratabilir. Gezi planı, buluşma yeri,saati,vs bilgilerin yer aldığı bir plan hemen oluşturulmalıdır zamanımız daralıyor.Hoşcakalın.

Kenan Bey telefonunuzu inselinal@gmail.com a atarsaniz daha rahat iletisim kurariz. Sevgiler Insel

Mebus Bey. mail adresinde bir sorun var galiba size ileti gönderemiyorum. eğer sorun giderilirse tlf numaralarımı gönderirim. hoşcakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri