Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,703
Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

İnsel bey geçmiş olsun.
biz de ailecek aynı üreçten geçen hafta geçtik.
salgın var sanırım.
Acil şifalar diliyorum.

Etiketler

Insel Bey,
cok gecmis olsun, gecen gun telefonda konustugumuzda sesiniz cok kotuydu acil sifalar,

Tesekkur. Simdi cok iyiyim. Oksuruk kaldi. Oksuruk deyip gecmeyin gece hic ama hic uyutmuyor. Ama cok onemli degil. Kizim atesli oldugundan zaten geceleri devamli agliyor.

Program nasıl gerçekleşiyor?

Adapazarı'nda konakladıktan sonra İznik daha sonra devam edenler batıya doğru Bursa, Uluabat, Manyas gibi bir rotamı olacak?
Bizim için cumartesi yola çıkmak da uygundur.

Arkadaslar, hastalik ve ozel sebebimden dolayi katilimimiz maalesef iptal oldu. Sizlere iyi eglenceler.

Cumartesi hareket yeri - saati - rota - varış yeri ve detaylarla ilgili birinin önderlik etmesi gayet iyi olacak.
zaman daraldı !.

Arkadaşlar madem bir öneri gerekiyor teklifim şudur;
Cumartesi günü saat 12 de Bostancı vapur iskelesini geçtikten sonra,sahil yolunda ilk ve en uygun yerde buluşma. Sapanca,İznik veya Ferhat beyin önerdiği Poyrazlar gölüne olan mesafe düşünüldüğünde, ki ben bilmiyorum ama tahminen rahatça oralara varabiliriz diye düşünüyorum. Sonrasına bakarız...
Bu arada cep telefonumu yazmakta bir sakınca yok. Haldun 0 532 4135659... Görüşmek üzere...

Ben de maltepedeyim. Bizim için buluşma yeri uygun.
Poyrazlar gölü Adapazarını 10-15km geçinceydi. Orada göl kenarında bir mesire yeri var. Ayrıca yürüyüş yapmaya uygun. Ancak bu mevsim açıkmıdır yoksa girişi filan kapalımıdır bilmiyorum doğrusu. Olmazsa Sapanca'da bildiğiniz güzel bir yer varsa orası da olabilir. Mesafe olarak hepsi yakın yerler sayılır. Rahatlıkla - 2 - 2.5 saatte gidilecek mesafeler.

Poyrazlar gölünü bilmediğimiz için orası tercihimiz olur ama aslında bizim için pek farketmiyor. Sapanca'da veya İznik'de bildiğimiz özel bir yer yok. Birlikte dolaşıp bakarız, yalnız bu sitede yurt içi turlar bölümünde Sapanca'da İstanbul dere diye bir yerden söz edilip fotoğraflar konmuş. Güzel görünüyor bir inceleseniz... Dediğim gibi bizim için pek fark etmiyor maksat gönüller hoş olsun.

Merhaba Ferhat bey; diğer arkadaşlardan cumartesi günü buluşma saati ve yeri ile ilgili henüz bir ses çıkmadı ama umarım bir aksilik olmaz. Görüşmek üzere.

Kış turuna katılacak olan arkadaşlar...Yer,zaman yolculuk hakkında mutabık mıyız?
Hiç kimseden ses seda çıkmıyor. Telefonum 05324135659

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR