Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiç Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,762

Etiketler
Ynt: Haydi Arkadaşlar Kış Turu...

Merhabalar
Uluengin ailesi işle tanışmak gercekten bir ayrıcalık.Saygı ,sevgi çemberiyle birbirlerine sarılmış, çok uyumlu bir aile.Haldun Beyin eşi balık vede deniz ürünlerini tadabileceğimiz yerler konusunda bizlere kaliteyi yaşattığı için kendisine bir kez daha teşekkürü borç biliriz.Haldun Beyin sohbetleri benim için filozofca,Batu'nun gitarı ve sesi, sevgili eşinin ortama uyumu, mükemmeldi.
Haldun Uuengin ailesinden geyiklide ayrıldık.Amacımız Bozcadayı görmekti.İskeleye geldiğimizde vapur saatlerinin geç vakitte olduğunu öğrendik.Dönüşte hava koşullarınında bozulabileceğini düşünerek bozcaada sevdamızı başka bir gezide yapmayı kararlaştırdık.Çanakkaleye doğru yola koyulduk.Çanakkale iskelesine yanaştık.Eceabat'a geçtik.Eceabat'ta geceyi geçirdik.Sabah simitli sabah kahvaltısı,alışverişimizi yaptık keşan'a doğru yola koyulduk.Yıllar önce gittiğim Enez'e dümen kırdık.akşamüzeri enezi gezdik.Enez antik kalıntıları olan bir yer.Yaklaşık 7-8 bin yıllık mazisi var.Harabe halinde olan kalesi tarihsel sıralamayla bütün medeniyetlerin izlerini taşıyor.En çok dikkatimi çeken şey ise tarihi yapının avlusunun ortasında iki binada halen oturanlar var vede binaların yaşıda öle eski falanda değil.Nasıl yapı izni aldıklarına şaşırdım.Akşam olmuştu Yunan köylerinin ışıklarını izledikten sonra oradan Keşana doğru geri giderek, Uzunköprü yakınlarında bir benzinlikte geceledik. Uzunköprü'de şehir turu atık. Şehre adını veren köprü, 2.Sultan Murat tarafından Mimar Muslihittin Bey, Kalfası Mehmet Usta'ya 1427-1443 tarihlerinde yaptırılmış. Uzunluğu 1270 metre,kemer adeti ise 173adet.Hala kullanılıyor.En ufak bir deformasyon yok.Yeni yapılmış gibi.
Gezimiz Edirne istikametinde devam edecek şimdilik sizlerin vaktinizi almak istemediğimden görüşmek dileklerimle hoşcakalın .
(KENDİ ADIMA GÖNDEREMEDİM OĞLUM ADINA GÖNDERİYORUM --KENAN AKCA)

Teşekkürler... Fotoğrafları da koymaya çalışacağım ama, hem bilgisayarda bir sorun yaşıyorum hem zamana zaman sıkıştıramıyorum...

YA BU SITEYE YENI UYE OLDUM VE COK BEGENDIM ONCELIKLE TESEKUR EDERIM BOLE BIR SITE YAPTIKLARI ICIN
BENDE BIR CARAVAN SATIN ALMAK ISTIYORUM FAKAT SIFIRLARI COK COK PAHALI BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABILICEK BIILERI VARSA COK SEVINIRIM MOTOCARAVAN UCUZANASIL YAPTIRABILIRIM YADA NEREDEN ALABILIR VE SIZLLERLE NASIL TATIL YAPABILIRIM ACABA SIMDIDEN TESEKURLER HEPINIZE

Sn Gökmen öncelikle aramıza hoş geldiniz, sizin sorunuz öncelikle bu siteyi keşfedenlerin ilk sorusudur, biz de zamanında sormuştuk.Ancak bu soru çok geniş kapsamlı bir sorudur, size önerim öncelikle site forum sayfalarını incelemeniz, ulusal kamp karavan federasyonunun sitesi olan www.kampkaravan.org sitesine de üye olmanızdır. İlk el düşünüyorsanız üreticilerin sitelerini ,ikinci el düşünüyorsanız www.sahibinden.com/satılık vasıta/karavan sayfalarına göz atmanızı öneririm. Bu arada aklınıza takılan herşey, sormak yada paylaşmak için yazbilirsiniz. Bu forumdaki herkes saize elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
Size küçük bir hatırlatma;forum kuralları gereğince yazılarımızı küçük harfle yazıyoruz.

Haldunbey sizin aradığınız göl çaltıcak-taşkısığı gölü adapazarında heryerden görünen doğalgaz bacalarının olduğ yerdedir yani poyrazlar gölünün hemen yakınında geldiğiniz yoldan değilde poyrazlar mesire yerinin öbür çıkışından gitseydiniz yolunuzun üstü gibi olacaktı neredeyse.Benim işyerim poyrazlar gölüne çok yakın eğer bir sorununuz olurda desteğe itiyacınız olursa çekinmeden arayabilrsiniz.istediğinizde özelinize tlf umu mail atabilirim.eğer kalacak yer bulamazsanız bu civarlarda işyermizin önünede çekebilrisiniz karavanlarınızı.bizim bekçili bir sitedir gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz.poyrazların sırtını dayadığı küçük tepelere uzaktan bakar ama yinede manzarası hoştur.Karvanların daire yapacak şekilde geniş bir durum yoktur ama katar mantığı ile olabilir.

Çok teşekkürler ilginize. Eğer yolumuz oralara bir daha düşerse sizi rahatsız ederim. Sağolun.

Haldun bey;
Sizlerle bir arada olamamanın sıkıntısını bir kere daha yaşattınız.
sağolun :smiley:

bir dahakine inşallah.

haydi arkadaşlar bahar turu..... nasıl olur martın 15i kış 15 i bahar derler ya mesela bolu yakınları ankara ve istanbulun ortası ...

Ben bir sey demiyorum. Sessizim. Gecen sefer o kadar istememe ragmen aksilik ve hastaliklardan gelemeyip mahcup olmustum. Bu sefer gidilirken gelebilirsek haber verecegim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR