Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hep Belgesel Hep Belgesel... Sonunda D.Karadeniz'deyiz
Ynt: Hep Belgesel Hep Belgesel... Sonunda D.Karadeniz'deyiz
Hazindak, elektriği olmayan bir yayla. Biz bitmiş bir durumda karanlığa doğru varıp, kamp için yer bakıyoruz. Yaylacılardan birisi camide yatın diyor. Nerede cami? Meğer merdiveninde oturduğumuz yayla evini mescide çevirmişler. Kapıyı bir açtık içerisi 5 yıldız. Yemek yiyip yatacakken karanlıklardan çıkan bir adam bizi çay içmeye davet etti. Düşünmeden evet. Sabah ta kahvaltıya davet. Daha ne olsun
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
Ynt: Hep Belgesel Hep Belgesel... Sonunda D.Karadeniz'deyiz
Hazindak yaylası sakinleri uzak bir köyde oturuyorlar. Birkaç sene evvelsine kadar araç yolu da yokmuş, patikadan yürüyerek-erzak da katır sırtında. Açılan araç yolundan da ancak arazi araçları, yolun büyük bir kısmını 1.viteste çıkabiliyormuş. Bence hep böyle kalsın. Ertesi sabah yine 5 yıldızlı bir kahvaltıdan sonra, rahat bir orman etabı olan Amlakit'e yürüyüş[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Reha Bey,
Ben de günlük hengameden bunalınca, iş yerimdeki odamdan dışarı bakıp betonu görünce açıyorum resimleri: 5dk'da motivasyon. Ama işin diğer yanı olan, bu paylaşımda göstermeye içimin elvermediği, Karadeniz'deki HES garabeti/yağması aklıma geldikçe yine daralıyorum. Artık macun da tüpten çıkmış geri dönüş yok; hem kurulmuş HES'ler, hem de proje aşamasındakilerin getireceği kirli gelire duyulan o açlık/ihtiras.