<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 167834" data-quote="cevizkıran" data-source="post: 1486780"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1486780"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1486780">cevizkıran' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
hiç alakası yok.. ekşisözlük ergeni değilim. trollemek niyetinde de değilim. sabotede yok. diğer bazı topiklerde yazdım... kurup durmayın.<br />
<br />
bir kaç zamandır karavan almaya çalışan sizin gibi aynı ülkede yaşayan biriyim. burada ki yazışmaları şahıs bazında değil ama genel olarak takip ettim. karavanlar hakkında bilgiler edindim. hepsi bu kadar..<br />
<br />
merak ediyorsanız da yazayım. karavanım yok. ama bir gün karavanım olacaksa Güney markanın mevcut üretimleri ya da benzeri yapıda bir karavan olmayacak bu.. <br />
<br />
yazdıklarıma hak verenleriniz olacağı gibi haksız bulanlarda olacaktır. eleştrilere açığım. şimdi diyeceksinizki ''daha karavanı yok girmiş bizim siteye sallıyor''. hiç önemli değil.. ben sadece kendi fikirlerimi salladım..<br />
<br />
daha iyi bir fikri-harikanız varsa meydan sizin.. buyrun biraz da siz sallayın..
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>biz hic kimse için kardeşim karavanın yok konuşma hakkin yok demiyoruz ! karavanı yok diye ayıplamıyoruz ! benimde karavanim yok ben 4x4 araç kampcisi ve offroadcuyum bu sebeple karavancilar ile yollarımız her zaman kesişir ve yardımlaşırız , <br />
tasavvufta bir söz vardır " hamdım , piştim , yandım "<br />
bir konu hakkında fikir üretebilirsiniz , konuşa bilirsiniz , fakat karavan da yaşamadan , sorunlarını bilmeden , aracınız ile çekmeden , maddi ve manevi kayıp yaşamadan vs vs karavanciligi yıllardır yapan insanlara akil verip bilen adam tavri ile ahkam kesmeniz haddiniz değil ! siz ham bile değilken pişmiş yanmış insanlara akıl vermeniz , öneride bulunmanız beni hayrete düşürürken bir yandanda cahil cesareti olarak tanimlayabiliyorum . yerli karavandan şikayet eden onlarca insanin yazılarını bu forumda okuyabilirsiniz , buradaki karavancilar sizin masa basinda kesfettiginiz bilgileri yaşayarak öğrendiler , tecrübe sahibi oldular , siz antipatik tarzla yazdiginiz yazılar nedeni ile tepki topluyorsunuz , bu sebeple lütfen forumda yazmaya tartışmaya forum kuralları icinde devam edin , şimdiye kadar ögrenmediginiz ve bilmediğiniz çok şey ogreneceksiniz .<br />
<br />
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi</div>