HGS.OGS. HER, NE ŞEYSE.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,191

freegraf

uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta
Yer
istanbul
Sn.Ahali iki gün önce Ogese ve Hgse, megese her ne var ise, hepsini birinine karıştırdım.Haydi Git Sektörol ile Onun Gibi Seven in Dıtı bağırtarak gectim emma welakin Bu OGS teyzemde pek yakında beni, bağırtacakmı? Bu tür hareketler ile ofSait amcamın şefkatli kucağına düşen ben gibi kac gaz kesmez ve turnike değiştirmez arkadaş var ? acep....Var ise Son durumları nedir ACABA.Selamlar ve dikattliii geçişler dilerim.

Etiketler
Ynt: Hgs.ogs. Her, Ne Şeyse.

fark etiketle farklı gişeden geçdiyseniz klarayolları web sitesinde olan telefonu arayıp tarih ve geçtiğiniz gişeyi beyan edin düzeltiyorlar.

Yok ben sağlamcıyım diyorsanız e-posta atın
kolay gelsin

Merhabalar,
22 Nisan günü İstanbul'a gittim çıkışta baktım ben kaçak geçmişim ve cezalıymışım, hemen gişeye gidip sordum halbuki HGS de para var eleman bana "para yoktur para yatırın" dedi, ben olduğunu söyledim "para yatırmadan bakamıyoruz zaten 20 liranın altına düşünce kaçak geçiş yazar" dedi. Bende çıkarıp 20 lira yatırdım elemana sordum kaç para var hesabımda bana dediği "hesabınızda şimdi 47 lira var" yani benim hesabımda para varken kaçak geçmiş ve hırsız durumuna düşürüldüm. Bunun kazığı bizlere de acaba sorumlusu kim.
Benim gibi kaçak geçiş sıkıntısı yaşayan çok kişi vardı hepsi kulak çınlatıyordu. Ben o gün kesinlikle kızmamaya söz vermiştim evden çıkıyorken.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
22 Nisan günü İstanbul'a gittim çıkışta baktım ben kaçak geçmişim ve cezalıymışım, hemen gişeye gidip sordum halbuki HGS de para var eleman bana "para yoktur para yatırın" dedi, ben olduğunu söyledim "para yatırmadan bakamıyoruz zaten 20 liranın altına düşünce kaçak geçiş yazar" dedi. Bende çıkarıp 20 lira yatırdım elemana sordum kaç para var hesabımda bana dediği "hesabınızda şimdi 47 lira var" yani benim hesabımda para varken kaçak geçmiş ve hırsız durumuna düşürüldüm. Bunun kazığı bizlere de acaba sorumlusu kim.
Benim gibi kaçak geçiş sıkıntısı yaşayan çok kişi vardı hepsi kulak çınlatıyordu. Ben o gün kesinlikle kızmamaya söz vermiştim evden çıkıyorken.

Firma araçlarımız her gün bir kaç kez geçiyor. Kaçak geçiş desede bir kaç gün sonra normal hali ile işleniyor sisteme geçişiniz. PTT web sitesinde (ptt.gov.tr) HGS geçişleri ile ilgili kısım var üye olup takip edebilirsiniz.

Saygılar

Merhabalar,
Sayın Bozkır, verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Eskiden hani gişelerden parayla geçiyorduk ya o zaman üç gün içinde geçtiğimiz yere plakamızı bildirip ödeme yapıyorduk ve ceza olmuyordu.
Demek ki sistem daha modernize edilmiş. Şimdilik birikmiş param var HGS kartımda. Fakat sizin uyarınızı dikkate aldım.

Selamlar arkadaşlar Kusuruma Bakmayınız.birkac zamandır meclise katılamıyordum.Bazı sebeblerden dolayı.biraz karadeniz birazda kendi memleketim.vs derken Tilki misali kürkcü dikanı.Bana cevap yazan ve yardımcı olan yukarıdaki bütün arkadaşlara , içtenlik ve samimiyetimle teşekür ederim.HGS amcam Ogs de gecsede ahali bunu kendi içinde düzgün hale getiryormuşki.sorduğumda şimdilik bir aksilik yok umarım öyledir.Tekrar herkese selam ve sağlıklar dşlerim.umarımki nsaip olurda birgünde keyifle tanışıp sohbet ederiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR