Selam... Yıllarca dediğiniz yıllara aitL200 Magnum kullandım ve açıkcası aklınıza gelebilecek her konuda çok memnundum. Umarım azda olsa yardımcı olabilirim.
Öncelikle her iki araçta işinizi görecektir. Sonuçta yük çekmek için tasarlanmış araçlar (fabirka verilerine göre yanlış hatırlamıyorsam L200 2,5-3 tona yakın ağırlığın altına girebiliyordu, Toyota da bu yükün altında kalmaz zannederim). O yüzden içiniz ferah olsun.
İki araç arasında kabaca bir kıyaslama yapacak olursam da:
Toyota için diyebileceğim, bahsettiğiniz yıllardaki araçlar için konfor ve servis sıklığı haricinde hemen hemen her özelliğinde azda olsa Mitsudan önde gelecektir. O yüzden bence eğer dayanıklılık arıyorsanız tercih Toyota olur. Ama dediğim gibi farkta neredeyse hissedilemeyecek kadar az olacaktır.
Diğer taraftan, masraf ve parça işine gelirsek, fiyat olarak ikiside japon, çok fark olacağını zannetmiyorum. Servis her ikisi içinde özelde hemen hemen her yerde mevcut artık. L200ün parçası haliyle Toyotoya göre daha az bulunacaktır. Ama buda yine 'daha az'. Yani çok bir fark yok. Aynı şey herhangi bir durumda çıkabilecek masraf içinde geçerli olacaktır. L200'ün Toyotaya göre tek avantajı ise bu noktada 'KM' bakımlarıdır. Aralığı %50 daha fazladır. Allah korusun kaza bela ve beklenmeyen süprz arızalar haricinde buda sonuçta bakım masraflarını düşürecektir.
Toyoto da L200 de kemikli araçlardır. Kullanımları bir Amarok veya Ford gibi nispeten yumuşak olmayacaktır. Fakat bence işte o noktada, L200 en önemli artısı ki bende o yüzden tercih etmiştim, 'konfor' daha doğrusu 'arka koltuk konforu' dur. Benim gibi ağırlıklı ev ve uzun yol için düşünüyorsanız, arka koltuğun rahatlığı, arkada oturacaklar için çok önemlidir ve bu işi tüm markalar içinde en önce çözen L200dür. Şöyle düşünün, o dönem araçlarda arka koltukta oturan için Toyotanın sırtı neredeyse dikken, L200 arkası, zamanının bir Corolla konforundadır. Lüks değidir ama gerek diz mesafesi, gerekse koltuk eğimi uzun süreli yolculuklar için yeterlidir.
Buraya kadarını kendi deneyimlerime istinaden genel bir kıyaslama için anlattım. Fakat esasında sizin için önemli olan bir nokta ise 4x4 mü yoksa 4x2 olması gerektiğidir.
Pikaplar görevleri gereği arkaları hafif üretilmiş araçlar. Bu yüzden yol tutuşları Zayıftır. Hatta genelde boş kullanılırlarken arkalarına kasıtlı olarak ağırlık konulur. Özellikle yağışlı havalarda 4x2 modunda kıçları atmaya çok müsaittir ki Mengen otoban çıkışında bir Skystarla ben bunu topu topu 40kmyle yaşadım. Birden bire beklenmedik bir şekilde su havuzuna girip, otobanın ortasına iki şeridi kapatacak şekilde kayarak çıkmak, hiç keyifli bir deneyim değildi. Şimdi diyeceksiniz ki ben zaten karavan çekmek için alıyorum, yük binecek. Ben boşta kullanacağınız zamanlar için yazıyorum. 4x2 yi tercih ederseniz çok daha dikkatli kullanmanız gerekecektir.
Ama 4x4 dediğiniz anda da işin içine vergi dilimi giriyor. İşin duygusal boyutu da önemli. Vergi 4x4lerde katlanarak artar. Duygusal demişken, birde tabi aracın ticarimi yoksa şahısa ait ruhsatla alınması durumu var. Ruhsat şahsa aitse normal ehliyet yeter ama biliyorsunuz ticaride özel izinler gerekecektir.
Bunlar hep işin genel teknik kısmı. Birde Magnuma karar verirseniz 'hangisi gerçek Magnum?' sorunu ortaya çıkacak.
Aracı almak istediğiniz yıllara ait bir çok Magnum ilanı var ama %70i yalan ve aldatıcı ilandır. İlk ve en bariz fark, Magnumlar 4x4tür. Bir diğer teknik farksa, o yıllar için kullanılan düz L200 motorlarının gücü yanlış hatırlamıyorsam 125-135 beygir gibi bir şeydi. Buda o araç için çok hantal kalmaktaydı. Ama Mitsubishi, Ralli Art (bir nevi çip ama farklı olarak iki beyinli bir sistemle çalışıyor) ile bu sorunu çözdü ve buda Magnum modelinde Türkiye'de satıldı. Fakat haliyle bugüne kadar kalanlarında bunu bulması zor. Genelde hepsi bozuldukça daha maliyeti uygun olan (Pedal Commander gibi) çipli sistemlerle değiştirildi. Anlayacağınız öncelikle bakmanız gereken noktalardan biri araçta Ralli Art var mı yok mu? Yoksa bile alacağınız araç en azından çipli olmalı.
Bir diğer farklılık ise deri koltuklar olacaktır. Gri ve mavi dikişli (dikiş rengi konusunda emin değilim belki gri) elektirikli koltukları arayın.
Başka bir farklılık ise 5. camın yani arka camın elektirikli olmasıdır. Magnumlarda sunroof yoktur.
Ama dışarıdan bakarak ayırt edebileceğiniz en kolay yol ön tampon ve kısa kasa olmalarıdır. Arkadaki yatakları yenilere göre hemen hemen 20 cm daha kısadır. Gözle bu farkı anında yakalıyabilirsiniz. Diğer taraftan ön tamponda sis farları ile bunların arasında plastık bir domuzluk gibi gözüken süs bulunmaktadır. Aşağıya benim eski aracın fotosunu koyuyorum. Anlatmak istediğim daha net anlaşılabilir.
Son olarak, ben olsam dediğim gibi iki araç arasında L200'ü tercih ederdim ki zaten öylede yapmıştım. Ve hatta temiz bir tane düşürebilirsem 3-4 aya kadar bir tane yeni kasa almayı dadüşünüyorum.
Ama en, ama en, ama en önemlisi, gerçi dememe gerek yok ama ne tercih ederseniz edin, temiz bir araç bulun ve gerekirse markadan bile feragat edin.
Görüşmek üzere...
Ekli dosyayı görüntüle 645125
Ekli dosyayı görüntüle 645126
Ekli dosyayı görüntüle 645127