Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Simetri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 105,337

Simetri

Yeni Üye
niva6.jpg

Lada Niva'dan bigfoot yapılabileceği pek aklıma gelmemişti doğrusu!! :eek:

Ynt: Hiç böyle Lada gördünüz mü???

benzerini Bursa'da yapmışlardı geçen tv'de seyrettim :smiley:
Bunları soğuk iklimde seyehat içinde yapıyorlar böyle büyük büyük...

Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

böyle bir nivayı tifliste görmüştüm. google da daha fazla fotoğrafını aradım ama bulamadım. bu nivanın (bagaj kapısı hariç) sadece 3 kapısı var. sağ arka yolcu kapısı var ama sol yok. fotoğrafını çekmiştim, bulabilirsem onu da gönderirim. merak ediyorum bu orjinal kasa mı yoksa modifiye mi?

niva.gif

5 kapılı olursa 3 kapılıdan daha fazla rahat edebileceklerini biraz geç keşfedip, son zamanlarda 5 kapılı yapmış olabilirler mi?
;D :D ;D

Rusya'da 5 kapılı modeller üretiliyor peki bizde neden hepsi 3 kapılı acaba?

muratın öyle 3 kapı değil :D benim kastettiklerim bagaj kapısı hariç 3 kapı :D şöförün arkasındaki yolcu kapısı yok ;) taia 'nın dediği gibi rus işi olabilir :D ;D

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,690
Kaydolan Son Üyemiz
ysnmt

SON KONULAR

Geri