Hiç bu kadar güzel bir makine gördünüz mü ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan smlhyk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,722

smlhyk

Kamp II
Yer
Ankara
Öyle güzel bir araç bakıp tekrar bakıyorum. Ağustosda param olacak umarım ağustosa kadar satamaz (nerde..)
Nasıl güzel değilmi
http://www.sahibinden.com/meraklisina_land_rover-00WQQaXQQ7823191WQQpXQQdisplayitem

Ynt: Hiç bu kadar güzel bir makine gördünüz mü ?

Defender resimlerde güzel görünüyor satılırsada okadar dert etmeyin aynı fiyat ve aynı durumda birsürü defender var sahip olabilirsiniz

yunus bager' Alıntı:
Defender resimlerde güzel görünüyor satılırsada okadar dert etmeyin aynı fiyat ve aynı durumda birsürü defender var sahip olabilirsiniz
Bu farklı bir güzel diğerleri bu kadar çekici gelmedi

Geçenlerde bundan daha iyi bir arkadaşın defenderi alın diye bas bas bağırdım ama kimse oralı olmadı arkadaşta satmaktan vaz geçti

yunus bager' Alıntı:
Geçenlerde bundan daha iyi bir arkadaşın defenderi alın diye bas bas bağırdım ama kimse oralı olmadı arkadaşta satmaktan vaz geçti
Sitedeki bütün mesajları büyük bir zevkle okuyorum. Bu mesajıda okudugumu hatırlıyorum fakat 4*4 leri büyük bir zevkle takip etmeme rağmen henuz 8 ay var :(

Araç güzel duruyor gerçekten. Ama fotoğraftan buna karar verilmez, hele birde alacağınız araç Defender'sa... Başlığa da cevap vermek gerekirse evet çok fazla gördüm :smiley:)

sword7' Alıntı:
Araç güzel duruyor gerçekten. Ama fotoğraftan buna karar verilmez, hele birde alacağınız araç Defender'sa... Başlığa da cevap vermek gerekirse evet çok fazla gördüm :smiley:)
alacagım zaman sizlerin yardımına ihtiyacım olacagı kesin

smlhyk' Alıntı:
alacagım zaman sizlerin yardımına ihtiyacım olacagı kesin

Uzaktan yardım etmek zor, siteyi gezip birçok fikir edinebilirsiniz ama en iyisi sizinle gelecek güvenilir bir ustayla araç bakmak olur...

smlhyk' Alıntı:
Sitedeki bütün mesajları büyük bir zevkle okuyorum. Bu mesajıda okudugumu hatırlıyorum fakat 4*4 leri büyük bir zevkle takip etmeme rağmen henuz 8 ay var :(
:smiley: inşanlah istediğiniz defendere sahip olursunuz biz uzaktanda olsa elimizden geldiği kadar yardımcı olacağımızdan emin olun

sword7' Alıntı:

:smiley: Görmekle kalmadınız hatta bir tanesine sahipsiniz..Hem de çok çok iyi bi tanesine :smiley:

Saygılarımla

Cenk

nordic1903' Alıntı:
:smiley: Görmekle kalmadınız hatta bir tanesine sahipsiniz..Hem de çok çok iyi bi tanesine :smiley:

Saygılarımla

Cenk

Çok teşekkür ederim :smiley: Çok çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah... Saygılar...

bazen hiç resimde gözüktügü gibi olmuyor araclar, ayrıca bu ilan en az 1 yıldan beri güncel satılmadı bu fiyata bence sıkıntısı var derim yoksa cok uygun gibi geldi banada ,tabii işin üstatları daha iyi bilir sevgiler

Düşünceleriniz için teşekkürler
Araçta beyazı seviyorum ve fiyatı diğerlerine göre daha uygundu ama sitede biraz dolaşınca dizel almanın daha doğru olacağı kararına vardım.
Halen çok güzel bir araba ama artık hayallerimi süslemiyor.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR