Bu farklı bir güzel diğerleri bu kadar çekici gelmediyunus bager' Alıntı:Defender resimlerde güzel görünüyor satılırsada okadar dert etmeyin aynı fiyat ve aynı durumda birsürü defender var sahip olabilirsiniz
Sitedeki bütün mesajları büyük bir zevkle okuyorum. Bu mesajıda okudugumu hatırlıyorum fakat 4*4 leri büyük bir zevkle takip etmeme rağmen henuz 8 ay varyunus bager' Alıntı:Geçenlerde bundan daha iyi bir arkadaşın defenderi alın diye bas bas bağırdım ama kimse oralı olmadı arkadaşta satmaktan vaz geçti
alacagım zaman sizlerin yardımına ihtiyacım olacagı kesinsword7' Alıntı:Araç güzel duruyor gerçekten. Ama fotoğraftan buna karar verilmez, hele birde alacağınız araç Defender'sa... Başlığa da cevap vermek gerekirse evet çok fazla gördüm)
smlhyk' Alıntı:alacagım zaman sizlerin yardımına ihtiyacım olacagı kesin
smlhyk' Alıntı:Sitedeki bütün mesajları büyük bir zevkle okuyorum. Bu mesajıda okudugumu hatırlıyorum fakat 4*4 leri büyük bir zevkle takip etmeme rağmen henuz 8 ay var![]()
smlhyk' Alıntı:teşekkürler eminim
Benzinli olması tüp kullanmak açısından avantaj değil mi ?cuneytkishali' Alıntı:Benzinli olmasıda dezavantaj diye düşünüyorum..
sword7' Alıntı:Araç güzel duruyor gerçekten. Ama fotoğraftan buna karar verilmez, hele birde alacağınız araç Defender'sa... Başlığa da cevap vermek gerekirse evet çok fazla gördüm)
nordic1903' Alıntı:Görmekle kalmadınız hatta bir tanesine sahipsiniz..Hem de çok çok iyi bi tanesine
Saygılarımla
Cenk