Hiçbir Konuyu Açamıyorum?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatesalan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,060

gatesalan

Kamp II
Yer
İstanbul
Telsiz Çağrı Kodu
TA2IGA
Hicbir alt basliga bakamiyorum. Herhangi bir alt basligi acmak istedigimde on yuklemeyi yapiyor fakat s7.addthis.com adli bir siteyi bekledigini soyluyor.
Guvenlik ayarlarindan o siteye onay verdim
fakat bu sefer de up.picr.de adli bir siteyi bekledigini soyledi.
Onu da onayladim ama hala acamiyorum. Sorun nedir sizce? Tabi bu sorunuma cevabinizi da goremiyebilirim:smiley:
Alakaniz icin simdiden tesekkurler.

Gokhan ATESALAN

Etiketler
Ynt: Hiçbir Konuyu Açamıyorum?

sizin yazdığınız şekilde bir sorunun şimdiye kadar rapor edildiğini duymadım ...
bu forumda başlık açıp yazabildiğinize göre sorun olmaması gerekir .. hiçbir alt başlık açamıyorum derken neyi kasdettiğinizi anlıyamadım.
sorunuzda belirttiğiniz sitelerle Gezenbilir.com um bir ilgisi yok ve biz bir foruma girerken o türden bir uyarı almıyoruz.
Bilgisayarınızda kullandığınız web browser ayarlarınızı kontrol etmenizi ve ciddi bir virus taracıyı ile bilgisayarınızı taramanızı öneririm.
keyifli paylaşımlar.

Sanirim dedigim oldu cevabi da goremiyorum:smiley: Eger zahmet olmayacaksa gatesalan75@hotmail.com adresime gonderebilir misiniz?
Cok tesekkur ediyorum, alakaniza. Iyi geceler

Nihayet cozduk, Ertugrul Bey alakaniz icin tesekkur ederim. Sagolsun Sedat'in yardimi olmasa bulamazdim.
Yaklasik 1 aydir superonline'in fiberoptik internetini deniyorum.
Meger superonline efendi bazi sitelere filtre koymus, o yuzden sitedeki hicbir konuyu okuyamiyorum.
Bizdeki diger adsl hesabindan baglaninca olay cozuldu.
Aklinizda bulunsun, superonline alirsaniz gezenbilir'e veda edersiniz.
Ariyorum iligili kisi de cikmiyor telefona, ama yarin ilk is sokturuyorum.
Herkese iyi geceler.

Gokhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler