<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="betelguz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
betelguz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Bir araçla adıyamanda deneme yapıldı.İstanbul büyükçekmecede mercedes 200e ile deneme yapıldı.Neden farklı yerlerde denemeler yapıldı derseniz test için aracımız yoktu bu nedenle cihazı kullanmak isteyen müşterilerimize verdik cihazı takıp denediler.Sonuçlarda gayet güzel.Sizde denemek istiyorsanız bir adet satın alır denersiniz.Eğer memnun kalmazsanız iade alırız.Cihazımıza biz güveniyoruz.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Ben uzun süredir bu ve benzeri sitelerdeyim. Yakın zamanda LPG işine girdim. Tereddütü olan dostlara kiti taktım ve memnun kaldıklarında ödeme yaptılar.<br />
<br />
Hiç denenmemiş ve tereddütle karşılaşılan bir ürününüz var. Benim de yerim belli. Benim aracıma takın, sonuç olumlu olursa ödemeyi yapayım ve datalarıyla birlikte tüm dostlarla paylaşayım. Hatta İstanbul avrupa yakası bayiniz olayım. Tüm off road çevresi, toyota, Honda, Fiat ve Ford kullanıcılarının siteleri ile de paylaşayım.<br />
<br />
Bundan güzel teklif olur mu. Ürününüze güveniyorsunuz. Ben ise tereddütle karşılıyorum. Sanırım güvenen siz olduğunuza göre hamleyi de sizin yapmanız uygun olur.<br />
<br />
Ben de disco 1 V8 ve Pajero Pinin var. Pinin'e uygulanabiliyorsa tercihim o olur.<br />
<br />
Selamlar.</div>