<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi</b><br />
<br />
Merhaba , forumunuzu bir süredir ilgi ile ziyaret ediyorum.Hidrojen konusundaki bu yazışmalar benide rahatsız ediyor.Bugün üye olup birşeyler yazmak istedim.<br />
Uzun süredir hidrojen konusu ile ilgileniyor ve denemeler yapıyorum.Aracıma ait forumda bunları paylaştığımda ,sizin forumunuzdaki gibi bazı eleştiri ve hoş olmayan sözler ile karşılaştım.<br />
Herşeyin başı sabır.Herkes bir deneme ve sonuç bekliyor , herşeyin sebebi bu aslında.Kimseye sözüm yok ,kimse yanlış anlamasın lütfen.<br />
<br />
Kendi deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.<br />
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bu hidrojen yakıt hücresi yapımı çok da zor birşey değil.Eli biraz işe yatkın herkes kendisi yapabilir.<br />
Maliyet olarak sizi çok üzmez.Geçen hafta bu konu ile yaptığım çalışmamı sizinle paylaşayım.<br />
<br />
********************************************<br />
Malzemeler<br />
---------------<br />
(Önerilen 316 çelik levha) Biz 301 çelik kullandık. <br />
15x15 cm 20 adet levha kesimi ile beraber 44 TL (İzmir'den - Balıkesir'de temin edemeyince hidrojen konusunda beraber çalışıtığım arkadaşım İzmir'e gittiğinde temin etti ,sağolsun.)<br />
Muhtelif sayıda 5 cm uzunluğunda vida + pul + somun = 10 TL<br />
3 - 5 metra civarı ince hortum.(Araçların benzin hortumularından olur) 2 TL civarı<br />
Su kabı - 1 veya 2 TL<br />
Flexiglass (tabelacılardan temin edilebilir). Ben 15" lcd monitörün lcd panel arkasındaki sert flexiyi kullandım.2'ye bölerek.<br />
Plakalar arası conta.Biz kapı ve pencerelerde soğuk hava almayı önleyen kauçuk tarzı şerit kullandık.metresi 1 tl<br />
Geri alev önleyici .Bunu henüz yapmadım.Maliyetli bir şey değik.Metal boru , dış ağızlara metal uç , alev önlemek için metal boru içine tıkılacak malzeme.<br />
PWM Devresi. (15 - 20 TL maliyeti tuttu.Kendim yaptığım için)<br />
Elekrtolizi sağlayacak sıvı karışım.(Biz sodyum Hidroksit , Yani lavabo açıcı kullandık).KArışım miktarı sistemin çekeceği akımı etkiliyor.<br />
<br />
** Dry cell sistem için 60-70 arsı olsa , pwm 20 desek = 100 tl gibi.( Bu sistem karbüratörlü araçlar için , EFI oksijen sensör chip ekstra ne kadar maliyet yükseltir bilmiyorum)<br />
<br />
**************************************************<br />
Sistemin çalışmasını anlatayım.<br />
Biz deneme amaçlı 5 çelik plakalı hidojen hücresi yaptık.(Kendi kullanımımız amacı ile , ticari bir düşüncemiz yok.Kendi araçlarımızda kullanım ,ısı sitemi olarak kullanım gibi)<br />
ÇElik plakalarımız 15x15 cm , bu ölçülerden biraz fazla 2 adet flexiglass kesiyoruz.Üst kısmına yakın birazda pay bırakarak hortumumuzu takabileceğimiz bir delik açıyoruz.Diğer flexiyede açıyoruz ,aynı noktadan. Çelik plakalarımızın her birini aynı noktalardan deliyoruz.Biz matkapla deldik , delik kenarlarını eğe ve zımpara geçtik.CNC tezgazhta veya lazer kesim ile imkanınız varsa istediğiniz biçimde kestirip deldirebilirsiniz.<br />
Çelik plakanın birini flexigalss üzerine koyuyoruz .Delikler birbirini görecek.Çelik levhanın etranı kalemle çiziyoruz.Levhayı alıp levhanın boyutundan pay bırakarak delikler açıyoruz.Vida deliklerimiz olacak bunlar , levhaları yerleştirdikten sonra en üste diğer flexi koyulduğunda vidalar ile sabitlenecek.Vidalar çelik levhalara değmemeli.Diğer flexi glassada aynı delikleri 1 .parçadakilerle uyuşacak şekilde açıyoruz.<br />
15x15 çelik levhamızın ölçüsüydü.Flexiglass'a 12x12 gibi kauçuk conta malzememizi kare şeklinde yapıştırıyoruz.İç kenarlarını ve sıvı sızdırabilecek noktalara sıvı conta kullanıyoruz.Bu sıvı conta 300 dereceye kadar dayanıklı.Aracımdada kullanıyorum.<br />
Bu işlem bitince birinci çelik levhayı flexi ve conta üzerine yerleştiriyoruz.<br />
Çelilk levhanın üst yüzeyine conta yapıştırma ve sıvı conta sürerek üzerine diğer çelik levhayı koyuyoruz.<br />
Açtığımız deliklerin birbirini görmesini ihmal etmiyoruz.<br />
5 levha kullanmıştık.İşlemlere devam edip 5 .plakayada koyduktan sonra üst kısmına conta işlemini tekrarlıyoruz.En son flexiglassı koyuyoruz.<br />
vidalala pulları geçirip ,somunları eşit oranda sıkıyoruz.<br />
İşlem bitince hücreyi sıvı contanın kuruması için bir kaç saat bekletin.Sonra deliğin birini parmağınızla kapatıp , diğer delikten yavaşça üflediğinizde hava kaçmamalı ,hücre hafif şişebilir.Çok üflemeyin açılmasın.<br />
Deliklere hortumları takın sızdırmasın.<br />
Sıvı kabının alt kısmına hortumun geçebileceği bir delik açın.Buradan sıvı hücreye aktarılacak.7,8 cm üserine bir delik daha açın diğer hortumuda buraya geçirin.Buraya hücreden gazla birlikte sıvı gelecek.<br />
Kabın en üstüne bir delik daha ve bir hotumda buraya.Bu hortum gaz çıkış hortumumuz olacak.Bu hortumun ucu ufak bir kaba sokulur , yarı seviyesine su doldurulur.gaz çıkış ucumuzun suyun içinde kalması gerek.Geri ateşleme olursa ana sıvı haznemiz patlamasın.<br />
---------------------------------------------------------------------------------<br />
Bu şekilde çok karışık gibi gözüksede basit.YApmak isteyen olursa resimli olarak paylaşırım.Sizlere bir fikir vermesi açısından paylaştım sadece.<br />
Çalışmamız şu an 12 volt besleme ile 11 amper çekiyor.PWM bağlı değil.Direk pc power supply'dan besleniyor.<br />
Amperi değiştiren faktörler , Çelik levha adedi , bağlantı şekli ve elektroliz maddesi oranı.<br />
Biz 5 levha kullandık. <br />
<br />
1 2 3 4 5<br />
(+) (Boşta) (-) (Boşta) (+)<br />
<br />
1. ve 5. plaka 12 volt beslemenin + ucu <br />
3. levhaya eksi<br />
2 ve 4. levhalara voltaj uygulamıyoruz.<br />
<br />
Sistemde kullanılan ,lavabo açıcı maddeyi arttırırsak çekilen amper artıyor.Amper arttıkça gaz miktarıda artıyor.<br />
PWM devre burada işe yarıyor.Birkaç denemede powerdan direk 12 a çeken sitem ,pwm ile 8 amper çekti.PWM'den çekilen akım ayarlanabiliyor , gaz çıkışı buna bağlı olarak değişiyor.<br />
Sistem 90 dakika sürekli çalıştırıldığında çelik levha ve sıvıda ısınma meydana gelmiyor.<br />
Eğer bir araç için dakikada 200ml yeterli geliyorsa (önceki mesajda bahsedilmiş) bizim sistem 11 amperde bu çıkıştan fazlasını sağlıyor.<br />
Benim amacım dakikada en az 1 litreydi.Bahsedildiği gibi 200ml yeterli gelecekse hem güvenlik açısından , hem aracın motoru açısından daha iyi olacaktır.<br />
<br />
Uygulamamızı henüz aracımda denemedim.Niyetim daha iyi bir sitem yapıp , gerekli güvenlik elemanları ile donattıktan sonra ,tamam artık hiçbir soruna mahal kalmadı deyip denemek.<br />
Aracım 1994 model Skoda Favorit GLX.İçini dışını ben bilirim , ustlardan bıktığım için subap ayarına kadar kendim yapıyorum.<br />
Sistemin ne kadar tasarruf sağlayacağı konusunda kesin bir fikrim yok.Güvenlik nedeni ile araçta henüz denemiyorum.1 yıla yakındır bu konu üzerinde imkan buldukça çalışıyorum.<br />
Araca denemeden önce 2 beygir civarı güçte benzinli bir motorda dene yapacağım sanırım.<br />
Benzinli testere olabilir , elektirik jeneratörü olabilir.<br />
<br />
Hazır sistemi alan arakadaşlar bence ufak bir benzinli motorda yük altında testler yapabilirler.İllaki araç olması gerekmiyor.ESki pejo motorlar olabilir.<br />
İlk mesajım çok uzun oldu.Nedense yazma isteği duydum.Olur derseniz resimli bir anlatım hazırlar sunarım.<br />
<br />
Anlattığım sitemle ilgili youtube'a koyduğum vidyoyu paylaşıyorum.<br />
<br />
http://www.youtube.com/watch?v=RqXgW6MPGZ0</div>