<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kyenipazar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kyenipazar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
bir de şunu atlamışsınız Cem bey , isteyen alır istemeyen almaz , doğru kimseye zorla satılmıyor. Fakat burası bilgiyi , ipuçlarını , faydalı şeyleri paylaştığımız bir site değil mi ? Bu sistem gerçekten çalışıyorsa merak içerisindeki diğer kullanıcıların şüphesini gidermek kötü birşey mi ? Eğer çalışmıyorsa illa ki deneyen tüm üyeler birer kere 1.350 TL içeri mi girsin yani ? Biri alır dener , olumlu ya da olumsuz diğer üyeleri yönlendirir , paylaşmak , yardımlaşmak budur. Ben bu yönlendirmeyi sağlıklı yapmak adına üniversite testi vs vs de teklif ettim , gelen son cevap ise bence noktayı koydu. "Montaj yapmıyoruz..." <br />
<br />
Neyse sonuçta sanırım üyelerin ve takipçilerin % 90 ı fikir sahibi oldu...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>BENDE BU SİSTEMİ MERAK EDİP ALANLARDANIM 14 PLAKALI HİDREJEN HÜCRESİ VAR CYBER ENERJİDEN SADECE BUBLER, SU REVERZUAR TANKI VE POTASYUM HİDROKSİT ALDIM SİSTEMİN MONTAJINI SANAYİDE İYİ BİR USTAYA YAPTIRDIM, SİSTEMİ ÇALIŞIR DURUMA GETİRDİK SİSTEM GAZ ÜRETİYOR AMA ÜRETTİĞİ GAZ MİKTARI YETERLİ SEVİYEDE Mİ ONU BİLMİYORUM, İLK TEST SONUÇLARIMA GÖRE AYNI POMPADAN DEPO FULLENDİKTEN SONRA ŞEHİR İÇİ 95 KM. MESAFEYİ 6,74 LT. YAKARAK % 7 LİK GİBİ BİR RAKAM ORTAYA ÇIKIYOR. BENİM ARAÇIM ŞEHİR İÇİ ORTALAMA 100 KM.DE 7,5 LT. YAKIYORDU ZATEN... ARACIM 2007 MODEL FİAT ALBEA 1,3 MULTİJET HAVA BASINÇ SÖNSÖRÜ VAR FAKAT YAKIT SÖNSÖRÜ VARMI BİLMİYORUM... ACABA SONUÇ İÇİN SENSÖR AYAR CİHAZI MI TAKMAM GEREK, ÇORUM BÜNYAMİN YELMENOĞLU 546 207 4270</div>