yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kyenipazar" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kyenipazar' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
ben zaten her araçta % 40 sağlıyormuşsunuz demedim. her araçta farklı olduğunu baştan beri biliyor ve kabul ediyorum.<br />
<br />
mesajınızda % 60 'a varabilen tasarruf ? süpermiş.<br />
<br />
% 7 sağlayan sungur beyefendi siz demek ki hatalı montaj yaptırmışsınız. 25 -30 arasına çıkabilir sizin tasarrufunuz.<br />
<br />
Peki sayın betelguz size hayırlı işler dilerim , ben de canı gönülden bu sistemin çalışıyor olmasını dilerim. Sonuçta evimin bahçesinde petrol kuyusu yok.<br />
<br />
Fakat nakit alıcam yeter ki monte edin dedim ona bile razı olmadınız ya söyleyecek birşey kalmadı , halbuki elemanım yok bütçe yok sorunu hallolacaktı böylece. neyse benim desteğim yerine devletinkini bekleyeceğiz demek ki.<br />
<br />
sattığınız üründe tüketiciyi montajda bile yalnız bırakıp , sistemin sağlıklı çalışıp çalışmadığını bile görmüyorsunuz.<br />
<br />
benim bu forumda yazacaklarım bitmiştir.<br />
<br />
Takipçilere sabırlarından dolayı hem tebrikler hem teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
<br />
<br />
<br />
aynı kanaate sahibim.%10 bile tasarruf sağlasa sistem kendini kısa zamanda amorti eder.Forumda olumlu yorumlar ve sistem sahibi olumlu cevaplar verse ben alırdım.Şirketimin araçları ayda 5000 liralık yakıt tüketmekte.<br />
<br />
Bir tanesinden örnek;<br />
0.4 kuruş x100 km günde=40 tl x 30 gün=1200 tlx %10=120 lira tasarruf. demekki 650/120= 5 ayda amorti edecek kendini.</div>