Hilux Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afro Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,938

afro

Kamp I
Selamlar,

Uzun zamandır aktif değilim ama gezenbilir in eski bir üyesiyim.
Hobi amaçlı offroad yapmak için değil tamamen işlevsel sebeplerden dört çeker pir pikaba ihtiyacım var. Ne işletim masrafları ne de yakıtı canımı sıksın istiyorum. Performans konusunda da iddalı olması gerekmiyor. İşimi görsün, canımı sıkmasın istiyorum. En akla yatkın 85-86 model bir Hilux gibi geliyor. Sağlamlığı, parça ve usta sıkıntısının olmaması, eski model olduğu için vergi ve sigorta ücretlerinin makul olması cazip geliyor.

Sizin fikrinizi de merak ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
hilux
Ynt: Hilux Arıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-1985-mod-hid-dreskiyon-4-cam-oto-toyota-hilux-4x4-ful-ful-143197199/detay/

bende satıyorum :smiley:

Aracınız gerçekten çok iyi görünüyor. Ancak sanırım hilux'ten vazgeçerek 1.6 vitara almaya karar verdim. Arkasına bir römork ve tavanına bir sepet takarak çiftlik işlerimi de görebilirim, yolda da daha konforlu ve ekonomik olur diye düşünüyorum. ilginize teşekürler.

afro' Alıntı:
Aracınız gerçekten çok iyi görünüyor. Ancak sanırım hilux'ten vazgeçerek 1.6 vitara almaya karar verdim. Arkasına bir römork ve tavanına bir sepet takarak çiftlik işlerimi de görebilirim, yolda da daha konforlu ve ekonomik olur diye düşünüyorum. ilginize teşekürler.

çok doğru düşünmüşsünüz ancak iki aracında bir birinden artısı ve eksisi var.birinin kasalı olması , daha sağlam ve araziye daha uygun olması ,dizel olunca daha sorunsuz olması , diyerinin ise , dediğiniz gibi yolda daha konforlu ve daha az yakan , şehir içinde aktif kullanıma daha uygunluğu vs gibi artıları var.ihtiyaca göre tercih etmek lazım.banada bugüne kadar hilüx lazımken bundan sonra bende sizin gibi bir jlx vitara alabilirim....saygılar...

arkadaşlar 87 model hilux mü satıyorum arac arazi kamp av balık için ve keyif için donanımlıdır. counlukla garajda duruyor şimdiden hayırlı olsun ilglenen arkadaşlara duyrulur arayabilir 0532 271 80 47

Herkese merhaba,

Ben de hafif off-road ve haftasonu gezileri amacıyla Hilux bakıyorum.

Zafer Bey, aracınızın detaylarını paylaşabilir misiniz?

Malum sitedeki aşağıdaki aracı gördüm, aracın tanıyan bilen var mı acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ada-cardan-4x4-toyota-hilux-160749420/detay

İyi pazarlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR