Ben motor sesini duymadım demek farklı, yalnız 62.000 tl. etiket vardı üzerinde . sanki daha da yükselmiş gibi geldi araç param olsa hiç bakmam yenilerim
teknik verilerde ölçüler aynı gözüküyo ama doğru söylüyosun 1 inç filan yükselmiştir bu araç, çok hoş olmuş deri direksiyon, kumanda v.s. hele bide otomatik vites ......
merhaba.
bazı sorularım olacak. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
max. torku ve/veya max. gücü daha düşük devirde vermek ne gibi bir farklılık yaratır?
hangisi daha avantajlıdır ve bu avantajlar nelerdir? bu devirlerin motor ömürlerine +/- katkısı var mıdır? vs.
bu konuda bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
teşekkürler.
merhaba.
bazı sorularım olacak. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
max. torku ve/veya max. gücü daha düşük devirde vermek ne gibi bir farklılık yaratır?
hangisi daha avantajlıdır ve bu avantajlar nelerdir? bu devirlerin motor ömürlerine +/- katkısı var mıdır? vs.
bu konuda bilgilerinizden yararlanmak istiyorum.
teşekkürler.
Dediğinizi doğru anladıysam eğer,
benim bildiğim bu durumun motora bir zararı ya da yararı yok, ancak yakıt sarfiyatı artar..
Bir de hangi araçtan bahsediyoruz ?? Bazı araçlardan performans alabilmek için devirli kullanmak gerekiyor, misal Hyundai Accent, başka türlü gitmiyor araç.
Ama Hilux'dan bahsediyorsak yüksek devirlerde turbo açılacağı için yakıt sarfiyatı artar..
Bu arada Hilux'un Turbosu hangi devirde açılıyor tespit edebilen var mı ??
Dediğinizi doğru anladıysam eğer,
benim bildiğim bu durumun motora bir zararı ya da yararı yok, ancak yakıt sarfiyatı artar..
Bir de hangi araçtan bahsediyoruz ?? Bazı araçlardan performans alabilmek için devirli kullanmak gerekiyor, misal Hyundai Accent, başka türlü gitmiyor araç.
Ama Hilux'dan bahsediyorsak yüksek devirlerde turbo açılacağı için yakıt sarfiyatı artar..
Bu arada Hilux'un Turbosu hangi devirde açılıyor tespit edebilen var mı ??
merhaba.
4x4 hilux ve L200 için sormuştum.
örn. hılux, 120ps gücü 3600 dakika/devirde veriyor, 325 Nm torka ise 2000 d/d'de ulaşıyor.
keza L200 ise, 136 hp gücü 4000 d/d'de verirken, 314 Nm torka 2000 d/d'de ulaşıyor.
bu farkları kastederek sormuştum.
max. gücü daha düşük devirde elde etmek avantaj değil midir? yakıt sarfiyatına olumlu katkısının yanında, motoru daha az yormaz mı?
seçim yaparken dikkate alınması gereken bir husus mudur, ya d ne kadar önemlidir?
teşekkürler.
Bazen gazı verince, bi atağa kalkıyor araç, özellikle sollamalarda falan farketmeişsindir. Otomatik vitesli araç gibi ivmeleniyor..
Bence o zamanlaraçılıyor turbo, belli bir devri yok.. Çünkü aynı şey kalkışta 1. viteste bile oluyor.