Honda CBR 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ggame Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,215

Ggame

Ana Kamp
Merhaba Arkadaşlar,

4-5 yıllık motor tutkumu motorlarımın çıkarttığı masraflar yüzünden kısa bir süre önce kaybetmiştim,ta ki 2 ay önce Honda cbr 250r alana kadar.Yeni motorumu sıfır ve yetkili servisten aldım fakat şöyle bir sorunum var;

Moturumun sol grenajındaki (sol yanakta) renki yapıştırmalar mevcut.Plastik üzerine yapılan fabrika çıkışı kendi renkleri.Motoru satın aldıktan yaklasık 2 hafta sonra bu yapıştırmaların kenarlarının açıldığını fark ettim ve şu anda 2. ay bitiyor ve bu yapıştırmaların daha da fazla açıldığını görüyorum.Motor herhangi bir basınçlı su veya bir sürtünmenin etkisinde kalmadı yağmur dışında hiç bir sıvı temas etmedi.Evimde özel park yeride olduğu için yağmur suyu 1 yada 2 kez işe giderken yaklaşık 1 saat süreyle etki etti ve şiddetli değildi.Motorun garanti dışında kalan maddelerini okuduğumda yağmur ve sürtünmeden etkilenip sökülen bu yapıştırmalar garanti dışında olduğunu yazıyor fakat kesinlikle böyle bir şey olmadı.Yarın servise gideceğim ve bu hasarı göstereceğim.Sizce bu garanti dışı derler mi?
Garanti dışı ise böyle bir motora 10bin lira vererek büyük bir aptallık yaptığımı farkedeceğim yada sizce bu normal bir şey mi herkesin başına geliyormu? Honda yı kaliteli bilirdim daha önce de 2 adet honda motorum oldu fakat hep 2. el aldığım için sıfır bir motoru test etme imkanım olmamıştı.

Eklediğim resimde kırmızı yuvarlak içine aldığım bölümdeki yapıştırma çıkıyor.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

honda.jpg

Etiketler
Ynt: Honda Cbr 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu

bu motoru 2 kişi kullanma fırsatınız oldumu? artçı kullanımla nasıl olur acaba?

cbf 150 ile arasında kararsız kaldım..

Ynt: Honda Cbr 250r Grenaj Yapıştırmaları Sorunu

Evet genellikle 2 kişi kullandım, artçı varken günde 100km den fazla yol yapmanızı önermem, benim de artçı olarak bindiğim zamanlarda olmuştur. Uzun yolda çok yoruyor. CBF 150 yi hız tutkun yoksa kesinlikle öneririm. Gerçi aralarında son hız farkı çok değil fakat insan cbr250 de daha bi hızlı gidiyormuş gibi hissediyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR