Honda Euro Accord

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,435

PajeroCat

LET NATURE BE YOUR TEACHER
Yer
izmir
Oncelikle Gezenbilir ailesine ve tum Gezenbilir uyelerine sevgilerimi sunuyorum..
Yaklasik 4 aydir mitsubishi pajero arayan doga asigi biri olarak 5 senedir kullandigim
1998 Model Honda Accord 2.0 ILS aracim ile ilgili gezenbilir sitesinde pek bir bilgiye ulasamadim..
Bu arac ile ilgili tum bilgileri benden alabileceginizi bildirir sevgilerimi sunarim.
Aracimin resimlerini de sizlerle paylasmaktan buyuk mutluluk duyuyorum arkadaslar.
Ayni zamanda 1990 - 1998 model Mitsubishi Pajero aradigimi ve aradigim ozellikler icerisinde
kisa-uzun sase farketmedigini, kesinlikle sunrooflu manuel bir arac aradigimi sizlerle paylasmak istedim.
Fiyat araligim 7.000 - 12.000 TL arasindadir.

LET NATURE BE YOUR TEACHER:smiley: [attachment=1]
Karadeniz Eregliden Murat AYRAL
Mobil : (+90) 532 687 64 07

1998- My Euro Accord 2.0 ILS.jpg

1998-Euro Accord 2.0 ILS.jpg

ic gorunum sagdan1.jpg

my accord-jant.jpg

Dis goruntu onden1.jpg

Etiketler
Ynt: Honda Euro Accord

bende frontera dan önce bunu almıştım. 1994 honda civic e göre alçakta oturuyor gibi hissediyorsunuz.. çok çevikti.. ben arabayı aldıktan 2 gün sonra galeriye iade etmiştim. ama benim aldığım honda seninki gibi temiz değildi. mesela kültablası için bildiğin cam kültablası vardı içinde :smiley:

Evet Hondalara, ozellikle de Euro Civic ve Euro Accordlara oturdugunuzda baya bir alcak olarak hissedersiniz diger arabalardan..Bu da kesinlikle yuksek hizlarda ve viraj girislerinde & iclerinde pilota ayri bir guven veriyor..Tabiki bu benim kendi sahsi fikrim..Adapazari Honda fabrikasinda montaj edilen Hondalar pek ilgimi cekmez ama Euro ve Amarican versiyonlarina diyebilecegim yorumlar arasinda, '' Konfor, akselerasyon, yillar boyu suren saglamlik, kaliteli iscilik ve de genelde Japon araclarinda olan yakit tasarrufu ''...
Sevgilerimle:smiley:

Favorim. Bendeki baya eskidi. 93 model, mili 185bin :D km ye vurursaniz 250 ediyor galiba. Ama hala tas gibi maasallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR