Merhaba Arkadaşlar;
Bende 2006 bir hrv aldım. Aracım lpg li, herhangi bir kusur sorun şuan yok. Aracıma karda, kıştı yağmurda, güneşte uzun yolda beni 4 mevsim rahat ettirecek lastikler almak istiyorum ve büyük jant-lastik takmak istiyorum. Bu konuda HRV lere ne kadar inç jant takılıyor örneğin 19 inç takabilirmiyim buna uygun ne lastik önerirsiniz çünkü araçta genel de bebek olacak yumuşak suspansiyonu arttıracak lastik istiyorum.
2. konum ise bu araçta yedek lastiği arka bagaj kapağına takmak istiyorum bildiğiniz bir istanbul da usta varmı yada servis yaparmı?
3.konum hrv lerin ön tampon koruması ve yan demirleri gibi aksesuarları uygun alabileceğim bir yer varmı istanbulda?
4. konum ise Aracın orginal teybini çıkartıp geri görüş kameralı ekranlı dvd-cd teyp takmak istiyorum takan varmı ne tavsiye edersiniz?