<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Honda Hr-v</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ermncnr" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ermncnr' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar,<br />
<br />
1997 model Nissan Pathfinder aracım var ve daha küçük bir jeeple takaslamak istiyorum. <br />
<br />
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-sahibinden-temiz-hrv-takasli-152011698/detay/<br />
<br />
bu ilandaki araç takasıma olumlu yanıt verdi ve sizin tecrübeli görüşlerinizi almak isterim. Şanzımanıyla ilgili herkes çeşitli rivayetlerde bulunuyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu araçla ilgili ?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>ben daha yeni 2004 model 5 kapısını aldım. 170binde 2001 civic aracımın üzerine 4 bin verdim. benim aracın piyasası 19 20 bin idi. Honda özel servisine götürüp gösterdim almadan aracı herşeyini söylediler. Cvt vites için içinde orjinal yağ yoktu. titreme yapıyordu, orjinal koyunca kesildi. Vitesi hondayı bilen birine göstermek gerekiyor. Bakım yaptırırken de illaki hondacı bir özel servise başvurmak lazım. Ben istanbuldan alırken avrupa yakasında radar hondaya gösterdim. Şeref ustaymış ismi. Çok ilgili çok açık ve düzgün davrandı. Anadolu yakasında olsam ikiler hondaya götürürdüm çok övüyorlar nette. Aracı alıp ankaraya geldim bugün hondacı kadir ustaya bıraktım yarın alacağım. Sibop ayarı boğaz kelebeği temizlenmesi triger gibi rutinlerini yaptırıyorum. İlk defa tanıştım bugün, memnun kalacak gibi gözüküyorum.</div>