Honda HRV ve Freelender Mukayesesi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyaz75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,979

kyaz75

Kamp III
Yer
ankara
Eşim ve ben kullanmak için ikinci araç olarak hrv ve freelander arasında kararsız kaldık ikisini mukayese etme şansı olan varsa bilgilendirebilir mi?

Etiketler

Ynt: Honda HRV ve Freelender Mukayesesi ?..

HR-V mini sınıftadır, Freelander'ın karşılığı CR-V olabilir. HR-V dardır, bagajı küçüktür. Tüm Honda'lar gibi çok sağlam ve problemsizdir. Şehir içi kullanımı çok kolaydır, yol tutuşu ve frenleri tatminkardır. Motor hacmine göre pek ekonomik olduğu söylenemez, uzun yolda 100 km üzeri hızlarda hantaldır. Araçla ilgili tek sıkıntım dar olması, bunun dışında özellikle şehir içinde ve hafif doğa gezilerinde mükemmel bir araç. Freelander I kullanan bir kaç dostum oldu, arazide fazla bi artısı yok. Genelde kullanan arkadaşlarım araçların sorunlarından bıkıp sattılar. Hatta bir tanesi sıfır almıştı, sanayiyle tamirhanelerle aranız iyise, zamanınız ve masrafları için paranız varsa tercih edilebilir. Freelander I kullanıp sorun yaşamayanlarda varmış ama genelde durum böyle, internette biraz araştırma yaparsanız görürsünüz. HR-V hakkında daha detaylı bilgi Honda kısmında vardı zaten görmüşsünüz o yazıyı...

20 000 ile 25 000 ytl arası birşey düşünüyorum yani sıfır değil

25.000 gibi bir bütçeyle 2004-2005 model 5 kapı 2.0 Vitara'da alınabilir.

daha önce kısa bir süre v93 jlx im vardı pek sevmemiştim çabuk dökülüyo ve çok ses gelen yeri var bu alacağım biraz daha çokşehir içi e nadiren hafif arazi kullanımı için olmalı ama freelander ı kimse önermedi bugüne kadar 2001 üstü ve dizellerini öneriyorlar

5 gear testlerinde 10 küsür araba içinde son 2 maalesef.
eğer uzun boyluysanız sakın crv almayın bi de eski kasa crv nin koltuk rahatsızlığını muhakkak deneyiniz. uzun yolda böyle rahatsız bir araca binmedim reno 12 hariç. Çok ciddiyim indiğimde sopa yemiş gibiydim. eski model 98-99 range düşünün az km de bulabilirseniz. Ayrıca crv çok yakıyor bence. freelander ı da tecrübem olmadı ancak pek öneren olduğunu görmedim. nacizhane tavsiyem bence de vitara alın basınız ağrımasın

997799' Alıntı:
5 gear testlerinde 10 küsür araba içinde son 2 maalesef.
eğer uzun boyluysanız sakın crv almayın bi de eski kasa crv nin koltuk rahatsızlığını muhakkak deneyiniz. uzun yolda böyle rahatsız bir araca binmedim reno 12 hariç. Çok ciddiyim indiğimde sopa yemiş gibiydim. eski model 98-99 range düşünün az km de bulabilirseniz. Ayrıca crv çok yakıyor bence. freelander ı da tecrübem olmadı ancak pek öneren olduğunu görmedim. nacizhane tavsiyem bence de vitara alın basınız ağrımasın
hrv mi? crv mi?

1 harf hatasıyla CRV. hrv dğil bahsettiğim. ancak hrv daha da kötü diye bilinir off-road açısından.

Hrv kullandım bir süre beğenmedim nedeni çok dar freelander dan ufak diyebilirim

karşılaştırma olacak ise CRV ve freelander olur...

bu ikisi arasında da ben uzun yol konforu kullanım kolaylığı ile CRV derim...

ama Freelander da kötü araç değil uzun yol konforu kötü değildir kullanımı rahattır ama CRV ye oranla daha bir 4x4 tür onu söyliim.. CRV daha bir SW aracın yüksek hali diyebilirim..

eğer bütçenizde araç alacak olsam ben az da olsa hafta sonu gezileri için Freelander seçerdim tabi bu benim şahsi fikrim

birde siz merak ettiklerinizi sorun karşılaştırma için bildiğim kadar sorularınıza da cevap vermeye çalışayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,808
Kaydolan Son Üyemiz
Reactor 1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR