Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HASAN_5434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,796
Ynt: Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014

kız babası' Alıntı:
Ben artık piknik sepetçiyim semaveri Hasan'a devrettim. Zuahahahahaha
O semaver ruhsata işli.
Semaver, zaten Başkan Samurai aldığında aksesuar olarak verilmişti, değil mi Başkan. Şimdi Samurai'yi (Çamur Kurdu) Hasan aldığına göre, Semaver aracın bir aksesuarı olarak Hasan'a gitti..
Zaten polis çevirse, ruhsatta "Semaverli" yazıyor, sorar yani "Semaver nerede" diye. ;D ;D ;D

Etiketler

Tabikide öyle semaver orjinal aksesuar arabadan ayrılamaz yalnız kullanım kılavuzu olmadıgından hazırlaması bana ait.

Buraya da taşıyalım..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk parkura giriş ve son parkurdan çıkış resimleri. Arada pek fazla resim çekme, çekinme fırsatımız olmadı bu sefer.
Ara ara yağmur yağdı, araçlardan inmek istemedik. ;D

Parkurun son çıkışında bizden korkup yamaya saran bir manda kasa arkadaşımız sola devrilerek takla attı. Bir tek onu videoya alamadığımız için çok pişman olduk..
;D ;D ;D

mini20140316_102017.jpg

mini20140316_111635.jpg

Parkurdan sonra sahile inip biraz kumda dolanalım istedik.
Yamayı gören Hudoff'çu dayanamaz. Biz de yamayı görünce poz vermek için tırmandık..
Son resimde de sahalardan uzak kalan Atıl'ın tekrar oyun alanına dönüşünü görmekteyiz.
;D ;D ;D

mini20140316_114444.jpg

mini20140316_114505.jpg

mini20140316_114614.jpg

mini20140316_114621.jpg

mini20140316_114755.jpg

Tayfun az daha kamyonu, şey pardon Jimny'yi deviriyordu. Baba olmayaydı yanında, o araba ters dönmüştü..
Neyse ki; Allah korudu..

Ayberk yaaaa... ;D Fazla söze gerek yok. Her zamanki gibi yine çok hamarat, yine çok yakışıklı. Bu arada "Kırmızı sana çok yakışıyor." ;)

Hasan ve içindeki karşı konulmaz hayvan sevgisi. Bu arada hayvanlar da Hasan'a karşı boş değil..

mini20140316_124749.jpg

mini20140316_142306.jpg

mini20140316_142311.jpg

mini20140316_145436.jpg

Elim bir kaza sonucu az daha kaybedeceğimiz Çılgın Kaptan Şöförlü, Çamur Kurdu, Hızlı Samurai, Tayfun kardeşimizin son anda imdada yetişen, sihirli dokunuşları ile yeniden hayata döndü. Bu da, Hasan'a bundan böyle büyük sözü dinlemesi gerektiği yönünde, ilahi bir işaret olar akıllarda kaldı..
Tayfun kardeşimizi, tartışmasız ve rakipsiz olarak "Günün Kahramanı" olarak seçiyoruz.. :D

mini20140316_160211.jpg

mini20140316_160220.jpg

mini20140316_160233.jpg

Aarkadslar cok eylenmişsiniz. Ve sıkıntısız olmuş maşallah. Cok. Sevindim

HASAN_5434' Alıntı:
bu sefer biraz kalın doğradı sucukları iyi pişmedi inadına yapıyor herhalde ama ondan başka yapacakda yok başkan caycı, ben oduncu, Ayberk sucukçu, atılkurt da direk benzinci diyebiliriz ;D ;D ;D

Alper ince sucuğu şişe geçiremedi bi türlü :smiley: mecbur kalın kestim.

unlztrk' Alıntı:
Ufak bir hatırlatma yapamadan edemedim.
Videoda defender'i çekmişsiniz, arkadaşlar bir aracı battığı yerden çekerken aradaki çekme halatının üzerine mutlaka yumuşak bir ağırlık koyun. Bu bir kilim, kazak, içi yumuşak bir şeyle dolu poşet bile olabilir. Ama sakın halatın üstünü boş bırakmayın! Önemli bir emniyet tedbiridir.

kazağın, kilimin, poşetin hiçkimseye faydası olmaz. kopan halat kırbat gibi S çizerek etrafa saçılır.
bu şiddeti ne kazak, ne kilim nede poşet kesemez. halatın üzerine ağırlık asılırsa, halat koparsa asıldığı yerden anında çıkar kopma şiddetinde ağırlık sağa sola fırlayabilecek tehlikeli bir cisim olur.

sentetik halatın yaralama riski zayıftır, çelik halat olan çekmelerde de araçtan 4-5 mt uzakta beklenirse kimseye zarar gelmez.
videolara da bakarsanız, vinci kullanandan başka yakında kimse yakında değil.

freelander99' Alıntı:
kazağın, kilimin, poşetin hiçkimseye faydası olmaz. kopan halat kırbat gibi S çizerek etrafa saçılır.
bu şiddeti ne kazak, ne kilim nede poşet kesemez. halatın üzerine ağırlık asılırsa, halat koparsa asıldığı yerden anında çıkar kopma şiddetinde ağırlık sağa sola fırlayabilecek tehlikeli bir cisim olur.

sentetik halatın yaralama riski zayıftır, çelik halat olan çekmelerde de araçtan 4-5 mt uzakta beklenirse kimseye zarar gelmez.
videolara da bakarsanız, vinci kullanandan başka yakında kimse yakında değil.

http://www.warn.com/corporate/images/90/TechGuide_PN62885-A2.pdf
Hem çeken hem çekilen aracın içinde en azından şoför var, buradaki amaç halatın ucundaki metalin araçlardaki kişilere zarar vermemesi.
Sadece bir tavsiyeydi.

unlztrk' Alıntı:
http://www.warn.com/corporate/images/90/TechGuide_PN62885-A2.pdf
Hem çeken hem çekilen aracın içinde en azından şoför var, buradaki amaç halatın ucundaki metalin araçlardaki kişilere zarar vermemesi.
Sadece bir tavsiyeydi.

halatın öndeki araca çarpma olsılığı yok (önden öne çekiş hariç) , arkadaki araca vurması için aracın kaput yüksekliğinden fazla bir yere bağlı olması gerekir (ağaç yada yüksek bir araç)

tavsiye niteliğinde yazdığınızı anlamıştım, buna karşılık bilmeniz açısından yaşananı belirterek cevap yazdım.
hayatın gerçeği ile teori eşleşmiyor herzaman,
zaten amerikalılar çamaşır makinasında evcil hayvanlarınızı yıkamayın diye de uyarıyor,

halatın ucundaki metal kanca zaten sabit, kopma anında o yerinde duruyor.
kopan halatın kendisi , o da kırbaç gibi vuruyor çevresine.

siz teori üzerinden tavsiye yazdınız, ben pratikte örnekleme yaptım.
gördüğüm yaşadığımı yazdım anlayacağınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR