Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 239,867
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Anam gene başladık şanzımana heee ben bikerem satmıcam arabamı o bende ölür artık o demir tamponla ben gelecem peşinden yada anahtarı kontakta bırakim hasan zaten senin peşinden gelecektir kesin

freelander99' Alıntı:
amerikanın mı varrrrr derdin var.
Bİkere şanzımanda sorun yok sadece roket yapmıyo damamı bu hafta gezi yok nasıl olsa artık bidahaki haftaya gösteririm araçı bana sizin araçlar ufak geliyo sıgamıyorum

guney_34' Alıntı:
iyi akşamlar nerde bu HUDOFF cular yav yoksa kurtlar vadisinimi izliyorlar
"Kurtlar Vadisi" artık "Tırtlar Vadisi" oldu. Tadı kaçtı, daha da izlemiyorum..

lynx255' Alıntı:
"Kurtlar Vadisi" artık "Tırtlar Vadisi" oldu. Tadı kaçtı, daha da izlemiyorum..
Gerçekten ben Çakır öldü öleli hiç izlemiyorum. Bu arada flanş fiyatlarından haberi olan varmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-jeep-cherokee-ve-grand-cherokee-spacer-takimi-158006320/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-spacer-5x114-3-subaru-ve-evo-uyumlu-158203911/detay

bu kadar para vereceğine, yakışıklı bi offset jant al daha iyi, "bence"

Tamam jant alimda daha yeni aldimki jantlari ozaman bunları satmam lazım zor iş valla

EEE bu Hudoff cu arkadaşlar bizi Hudoff lu yaptılar ama kendileri piyasada yok hee bu arada yarın yagmur var hala hanımlı cocuklu kahvaltı yapmayımı düşünüyoruz hani camurda olmuştur seçimden sonra kaçsak çamura bulansak biraz

Yarın hava soguk olucak hanımlı çocuklu kahvaltı yapmayız yarın seçimden sonra gezi yapabiriz kimler geliyor

kız babası' Alıntı:
Yarın hava soguk olucak hanımlı çocuklu kahvaltı yapmayız yarın seçimden sonra gezi yapabiriz kimler geliyor
1:Güney34 (Mehmet) ben varım abi ben ben

Evet beyler yarı oy kullandıktan sonra sabah 10 da beykoz yolundaki acr loft un önünde buluşuyoruz migrostan alış veriş yapıp beykoz ormanına dalıyoruz gelen herkezi bekleriz Hudoff

kız babası' Alıntı:
Evet beyler yarı oy kullandıktan sonra sabah 10 da beykoz yolundaki acr loft un önünde buluşuyoruz migrostan alış veriş yapıp beykoz ormanına dalıyoruz gelen herkezi bekleriz Hudoff
Tamamdır başkan kaç kişiyiz ?

1 güney 34.
2 kız babası
3 atıl kurt
4 alper abi
5 hasan 5434 (araba tamirden çıkarsa)