hep birlikte toplandık, nolcak bu senin aracın şanzımanı , o nu konuşuyoruz
ben diyorum bu arkadaşa bi jimny verelim de huzura ersin, hasan diyor birazdaha bozsun ben o aracı alırım (demir tampon ya, peşimden gelecek )
Anam gene başladık şanzımana heee ben bikerem satmıcam arabamı o bende ölür artık o demir tamponla ben gelecem peşinden yada anahtarı kontakta bırakim hasan zaten senin peşinden gelecektir kesin
Bİkere şanzımanda sorun yok sadece roket yapmıyo damamı bu hafta gezi yok nasıl olsa artık bidahaki haftaya gösteririm araçı bana sizin araçlar ufak geliyo sıgamıyorum
EEE bu Hudoff cu arkadaşlar bizi Hudoff lu yaptılar ama kendileri piyasada yok hee bu arada yarın yagmur var hala hanımlı cocuklu kahvaltı yapmayımı düşünüyoruz hani camurda olmuştur seçimden sonra kaçsak çamura bulansak biraz
Evet beyler yarı oy kullandıktan sonra sabah 10 da beykoz yolundaki acr loft un önünde buluşuyoruz migrostan alış veriş yapıp beykoz ormanına dalıyoruz gelen herkezi bekleriz Hudoff
Evet beyler yarı oy kullandıktan sonra sabah 10 da beykoz yolundaki acr loft un önünde buluşuyoruz migrostan alış veriş yapıp beykoz ormanına dalıyoruz gelen herkezi bekleriz Hudoff