Hyundai Galloper

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muto53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,845

muto53

Yeni Üye
Merhaba,
Hyundai Galloper hakkında bilgi almak istiyordum.
Parça fiyatları nasıldır, temin etmek için çok beklermiyiz?
Av ve safari gezisi için bu aracı tavsiye edermisiniz ?

Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Hyundai Galloper

Galloper 3.0 V6 duz vites kullaniyorum. Av ve safari icin ideal. Ayrica tum luksu de icinde yolda da cok surat istemezseniz iyidir.Surat yapmaz mi tabii ki yapar ama o zaman cok yakar.
Parca icin beklemek pek yok belki iki uc gun olabilir.Fiyatlar , iyi tamirciler ve iyi arastirmalar yapilirsa uygun olabiliyor. Pajero ile paslasarak cabuk parca bulmak mumkun.
Ayrica cikma parcalari da bulunabiliyor her iki markadan da destek aliniyor. En onemlisi samimi ve iyi bildik bir tamirci arkadasin olmasi. Bu her marka icin gecerli.
LPG ile kilometrede 35-40 kurusu goze almak lazim. Fabrika cikisli yan ve arka basamaklari var.Arka diferansiyelde limitli kilit var. 2H , 4H , N ve 4L konumlari var.
Klima deri doseme on ve arka koltularda kolcaklar dort cam ve aynalarda elektrik kontrolu vs vs . Birde 2.5 dizelleri var ve Hyundai Starex motoru ile ayni oldugu icin parcalari super uygun oluyor.
Daha yazacak cok sey var ama (**reklamlari izlediniz**) gibi oldugu icin burada kesiyorum.Beni cezbeden yani 2000 yili modeli fiyatinin 17-18 civarina olmasi.
Yinede her markada iyi pilotajla iyi isler yapmak mumkun. Hayirlisi olsun.Saglikli kalin.

Ynt: Hyundai Galloper

Merhaba,

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Yalnız benim bir arkadaşımda bu araçtan var.Farını değiştirmiş, bir farına 450 TL'ye zar zor bulabilmiş.Kaporta aksamıda biraz pahalıymış galiba.

Hayırlı akşamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

SON KONULAR