<div class="bbWrapper">Bu arada birde tatsız bir deneyim yaşadım. Güneş enerjisinden gelen enerjiyi akülere aktaran Solar Şarj Kontrol Cihazı için Victron Energy MPPT 250/70 MC4 SmartSolar Solar Şarj Kontrol Cihazı almaya karar verdim. Ayın 30 unda yani 30 Mart 2021 tarihinde Ankara merkezli Atakale elektrik firmasıyla görüştüm.. O tarihten sonra günde 3-4 görüşme yaptım diyebilirim.. Ürün tedarik sürecinde geliyor. vb diye 30 uyla 5 i arasında görüşmeler günlük olarak 2-3 kez devam etti.. Niye günde 2-3 kez telefonla görüştünüz derseniz.. çünkü sürekli ben görüşürken onlara başka telefon geldi.. sizi 5 dak sonra arayacağız deyip herseferinde beni Atakale firmasından arayan soran olmayınca tekrar aramak zorunda kaldım.. En sonunda ürünün geldiğini belirttiler. Hatta internet sitelerinde stokta 4 görünüyordu .. Ürün görseli olarak Victron Energy MPPT 250/70 MC4 whatsap üzerinden gönderdikleri halde ürün kodu olarak SCC115070210 gönderdiler. Bu kod gönderecekleri ürünün görseliyle aynı olmayan daha düşük kapasitedeki 150/70 in kodu çıktı.. Mesajla uyardım, telefonda açtım.. SCC115070220 olarak busefer doğru kodu whatsaptan tekrar yazdılar.. Ürün ellerine ulaştığını belirtmeleri ve doğru kod ve ürün ve ücret konusunda anlaşmamız üzerine 5 Nisan 2021 tarihinde ürün ücretini banka yoluyla EFT ile gönderdim. Whatsap üzerinden dekondu gönderdim, mesajda attım. Yanıt gelmeyince ertesi gün aradım. Her aradığımda ürünün kontrolünü yaptıklarını birazdan yurt içi kargoya vereceğiz dediler.. Size kargo mesajını göndereceğiz dediler. Arayan soran olmayınca herseferinde tekrar aradım. Web sitelerinde yer alan cep telefonu zaten sürekli meşgul çaldığından ki bence telefonu engellediler, hep kurumsal telefondan iç hattını bağlatarak ilgili görevliye ulaştım.. Ben onlarla görüşürken Sürekli başka telefon geldi. bir dakika, Sizi tekrar arayacağız deyip telefonu kapattılar.. Tabii ki tekrar aramadılar.. Ayın 13 üne kadar aramalara devam ettim. En son 13.04.2021 tarihinde tekrar aradığımda beyefendi nöbetten çıktım, yorgunum, her aradığımda kargoya veriyoruz ürünü diyordunuz ancak kargo numarasını göndereceğiz birazdan deyip kapatıyorsunuz, ancak kargo bilgilerini vermiyorsunuz.. Lütfen kargo bilgilerini söylermisiniz.. Yatıp uyuyacağım artık dedim.. Karşımdaki Atakale yetkilisi bizi sürekli arayıp taciz ediyorsunuz, tedarik sürecinde aksaklık oldu, ürün bulunamadığından ödenen ücret tarafınıza iade edildi dedi .. Bende 30 marttan buyana görüştüğümüzü, 5 Nisan tarihinde ürünün elinizde olduğunu belirttiniz, 5 inde ürünün ücretini havale ettiğimi, her aradığımda ürünün kontrolünü yaptığınızı, yurtiçi kargoya gün içinde vereceğinizi ve kargo bilgilerini telefona göndereceğinizi belirtmenize rağmen göndermediğinizi, şimdide aslında ürünün kendinizde olmadığınızı söylüyorsunuz, elinizde olmayan bir ürünü varmış gibi satıyorsunuz, doğruyu söylemiyorsunuz, birde telefonla sürekli arayarak taciz ediyorsunuz diyorsunuz, sizi şikayet edeceğim diyerek telefonu kapattım.. Ürünün ücreti aynen tarafıma iade edildi.. En azından bunu doğru olarak yapmışlar.. Bu firmadan ürün almayı düşünen arkadaşların dikkatine sunmak için yaşadığım olayı paylaşmak istedim.. Telefonda onlara şikayet edeceğimizde belirtmiştim.. Burada sizlerin dikkatinize sunmak dişinda sikayetvar.com sitesinde de şikayet oluşturdum..</div>