bu v6 suzukiler bir harika standardları bile heryerden girip çıkıyor.bu da standart sanırım.gerçekten çok güzel araç.
toyota'ya zaten laf yok
güzel gezi olmuş.
teşekkürler
denize girmek aklımıza gelmedi ,yemekten sonra yoldan geçen krosçuların motosikleti bozulmuştu ona yardıma gittik , çalıştırdık, saatlerde 11 i buldugu için toparlanıp döndük.atlı arkadaşlarda filim setinden, cem yılmazın yeni çektigi yahşi batı filmi orda çekiliyor ,yakın zamandada seti bir basalım diyoruz filim çekerken arkadan jipler geçerken filimde belki görünürüz ;D ;D ;D ;D ;D
En güzelini yapmışsınız bravo.
Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum.
Teşekkürler.
Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum.
Teşekkürler.
Ramazanda vakit geçsin diye (işlerde yok zaten ) 2 aracımında eksiklikleri ile uğraşıyorum. Sezona hazırlık
Bu günlerde İstanbul içinde, Gezenbilir Geleneksel İftar Yemeği konu başlığını açacağız. Eğer gün kalırsada off-road çular arazide iftar için neden buluşmasın ?
Teşekkürler.