denize girmek aklımıza gelmedi ,yemekten sonra yoldan geçen krosçuların motosikleti bozulmuştu ona yardıma gittik , çalıştırdık, saatlerde 11 i buldugu için toparlanıp döndük.atlı arkadaşlarda filim setinden, cem yılmazın yeni çektigi yahşi batı filmi orda çekiliyor ,yakın zamandada seti bir basalım diyoruz filim çekerken arkadan jipler geçerken filimde belki görünürüz ;D ;D ;D ;D ;Dhuntercemal' Alıntı:Süper bir iftar olmuş,ne ararsan var.Manzara,off-road,binicilik harika.Birde iftardan sonra denize girseydiniz tam olurdu.
Sen bari yapmaUğur Abi insan çalışırken dinlenirJeep34' Alıntı:En güzelini yapmışsınız bravo.
Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum.
Teşekkürler.
Ankara zaten oldukça faal Ferdane sadece sana uymadı programlarferdane gül' Alıntı:Süper bir iftar programı olmuş,Ankara olarak birşey yapmalı![]()
arwin' Alıntı:Ankara zaten oldukça faal Ferdane sadece sana uymadı programlar![]()
Uğur abi biliyorsun sizlerin tecrübelerine ihtiyaç var...Jeep34' Alıntı:En güzelini yapmışsınız bravo.
Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum.
Teşekkürler.