İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,198
Ynt: İftara Doğru Off-Road (27 Ağustos 2009)

Grnt036-1.jpg

Etiketler

bu v6 suzukiler bir harika standardları bile heryerden girip çıkıyor.bu da standart sanırım.gerçekten çok güzel araç.
toyota'ya zaten laf yok :D
güzel gezi olmuş.
teşekkürler

huntercemal' Alıntı:
Süper bir iftar olmuş,ne ararsan var.Manzara,off-road,binicilik harika.Birde iftardan sonra denize girseydiniz tam olurdu.
denize girmek aklımıza gelmedi ,yemekten sonra yoldan geçen krosçuların motosikleti bozulmuştu ona yardıma gittik , çalıştırdık, saatlerde 11 i buldugu için toparlanıp döndük.atlı arkadaşlarda filim setinden, cem yılmazın yeni çektigi yahşi batı filmi orda çekiliyor ,yakın zamandada seti bir basalım diyoruz filim çekerken arkadan jipler geçerken filimde belki görünürüz ;D ;D ;D ;D ;D

En güzelini yapmışsınız bravo.
Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum.
Teşekkürler.

Jeep34' Alıntı:
Ben geçen sene ramazanda, CJ ile İğneada'da off-road sonrası iftara gitmiştim. Kamp bile yapmıştık. Ama bu sene nedendir kendimde o gücü bulamıyorum.
Teşekkürler.
Sen bari yapmaUğur Abi insan çalışırken dinlenir :D :D :D

ugur abi , yol uzun olunca insanı yoruyor ,bu mesafe bize gidiş geliş 60 km böyle olunca herşeye zaman kalıyor isteyen olursa haftaya tekrarlarız

Ramazanda vakit geçsin diye (işlerde yok zaten ) 2 aracımında eksiklikleri ile uğraşıyorum. Sezona hazırlık ;)

Bu günlerde İstanbul içinde, Gezenbilir Geleneksel İftar Yemeği konu başlığını açacağız. Eğer gün kalırsada off-road çular arazide iftar için neden buluşmasın ? ;)

Güzel vakit geçirmişsiniz ;) Gittiğiniz bölge tam olarak neresidir Hasan?

Jeep34' Alıntı:
Teşekkürler.
Uğur abi biliyorsun sizlerin tecrübelerine ihtiyaç var... :smiley: O gücü bulmanız lazım... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR