motorize
Ana Kamp
ığdıra giderken gemlikten başladım yola,bursadan inegöl yoluyla ankaray vardım,arefe günüden bir gün evvel sincanda oturan ömer arkadaşımın evinde misafir oldum ,ertesigünde arefe günüde karapürçekte olan başka bir arkadaşım olan haşim ustanın yanında misafir oldum.
gemilkten çıkış

bursa yoluyla inegöl ve bozüyük yolları

bozüyükte 1 gece konakladıktan sonra ertesigün ankara sincana ömerin yanına geldim,ömer kardeşime ve eşine misafirperverlikleri için candan teşekkürler tekercioğlu ailesinin bayramı mübarek olsun.

ve arefe günü geldim haşim arkadaşımın yanına karapürçeğe,geceledikten sonra ertesi gün bayram namazından sonra kurbanlık kesmek üzere bahçede toplandık

haşim usta ve ben

bende etleri bigüzel kavurdum ve afiyetle yedik

haşim arkadaşıma ve ailesine herşey için teşekkürler kurbanları hayırlı ve bereketli olsun allah kabul etsin.
gemilkten çıkış

bursa yoluyla inegöl ve bozüyük yolları

bozüyükte 1 gece konakladıktan sonra ertesigün ankara sincana ömerin yanına geldim,ömer kardeşime ve eşine misafirperverlikleri için candan teşekkürler tekercioğlu ailesinin bayramı mübarek olsun.

ve arefe günü geldim haşim arkadaşımın yanına karapürçeğe,geceledikten sonra ertesi gün bayram namazından sonra kurbanlık kesmek üzere bahçede toplandık

haşim usta ve ben

bende etleri bigüzel kavurdum ve afiyetle yedik

haşim arkadaşıma ve ailesine herşey için teşekkürler kurbanları hayırlı ve bereketli olsun allah kabul etsin.