<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 158924" data-quote="MrMistik" data-source="post: 1422349"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1422349"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1422349">MrMistik' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar utkubilal kardeş...<br />
Öncelikle her yardım/bilgi talep edene karşı yardımsever tavrın ve çözümlerin için teşekkür ederim. Benim de bir konuda bilgiye/yardıma ihtiyacım var. Arabama AVGO S60 marka bir multimedya sistemi taktırdım. Navigasyon sisteminde İGO 8 yüklü ayrıca Avrupa ve Türkiye haritalarını da yüklediler ve güncel olduğunu söylediler. Sonradan öğrendim ki İGO 8 hayli eski imiş, yeni versiyonları var imiş. Sorum şu; bu cihaza İGO nun son sürümü yüklenebilir mi? Yüklenirse mevcut haritalar kullanılabilir mi yoksa haritalarında yeniden yüklenmesi mi gerekir( (Lisans anlamında). Bu sürümü ücretsiz olarak nereden temin edebilirim ve kendim yükleyebilirmiyim? Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba, <br />
Evet cihazınızdaki yazılım eski fakat değiştirilmesi o kadar elzem değil.<br />
Sadece harita,building ve poi dosyalarını yenisi ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.<br />
Türkiye haritasını vereyim size<br />
<a href="https://yadi.sk/d/ASxMBBo0ptVCd" target="_blank" class="link link--external" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fyadi.sk%2Fd%2FASxMBBo0ptVCd&hash=880063b18c8bc72f27d958c3518f9bbe" rel="nofollow ugc noopener">Türkiye.rar</a><br />
<br />
Cihazdan SD kartı çıkarıp pc ye takın<br />
İgo/content/map içine rar daki map dosyalarını atın( eski türkiye haritalarını pc ye alın diğer haritalar kalsın)<br />
<br />
Building ve poi de de aynı işlemleri yapın.<br />
<br />
Not; igo yazılımını değiştirmemenizin sebebi, bazı cihazlar problem (sistem düşüklüğü nedeni ile) çıkartabiliyor bu durumlarda, ekran görselleri sizi rahatsız etmiyorsa risk almayın derim.<br />
Lisans konusundada değişiklik yapmanıza gerek yok.</div>