İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,043

güngör

Zirve
Yer
İstanbul
Değerli Karavancı Dostlar,
Kullanmadığımız 2.el ürünleri değerlendirmek adına İlan Panomuzda satışa çıkardığımız gibi satmayıp hibe yada
hediye etmek isteyebilecek arkadaşlarımız içinde bir arada sergilenebilecek başlığın faydalı olacağını düşündüm.
Bu başlık altında bedelsiz vermek istediğiniz ürünlerinizin bilgilerini ve resimlerini paylaşabilirsiniz.

Etiketler
Ynt: İhtiyaç Fazlası Karavan Malzemelerimizi Değerlendirelim.

selamlar
elimde Orion marka mbr 70 modelinde bir regulator var asagıda fotolarını veriyorum çalışma prensibi soyle kontak açıldıgında iki akuyu birleştiriyor eger yaşam akunuz dolu ise sarzı kapatıyor ara şalter veya surekli kontrol etmeniz gerekmiyor bos akü dolu akünün akımını çekmiyor vs.
kendim küçük bir çekme karavan kullanıcagım ve akumu aractan sarz etmicegim için bu cihaza ihtiyacım yok cekme karavanlarda aradaki sarz mesafesini kablo ile kapamak bir hayli maliyetli oluyor malum !
eger ihtiyacı olan varsa ÜCRETSİZ verebilirim

Resim 015.jpg (125.44 KB , 1024x764 - Gösterim: 0 kez.)

teşekkürler Güngör bey bu başlık çok işe yarıcaktır kullanılmayan malzemelerimizi paylaşmakta

2010 model Peugueot Boxer aracımın benden önceki sahibi tavan kenarlarındaki delikli kısmı kapatmak için saç panel yaptırmış. Bunun kayar kapı üzerine gelen kısmı dışındakileri kullanmamaya karar verdim. İsteyene hediye edebilirim. Konuyla ilgili mesajım ve fotoğraflar kendi aracımın topikinde mevcut:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73948.msg1073003#msg1073003

Merhaba arkadaşlar benim karavanda çalıştıramadığım bir buzdolabım var.Gerçi çalıştırmak içinde çok uğraşmadım.üstesinden gelirim diyem gönüllülere verebilirim.
saygılar

buzdolab? etiketi.JPG

süper başlık,hemen eve bakayım,benim kullanmadığım ama birçok kişinin işine yarayacak şeyler çıkabilir

ÇOK iyi düşünülmüş bir konu teşekkürler

dedicated' Alıntı:
selamlar
elimde Orion marka mbr 70 modelinde bir regulator var asagıda fotolarını veriyorum çalışma prensibi soyle kontak açıldıgında iki akuyu birleştiriyor eger yaşam akunuz dolu ise sarzı kapatıyor ara şalter veya surekli kontrol etmeniz gerekmiyor bos akü dolu akünün akımını çekmiyor vs.
kendim küçük bir çekme karavan kullanıcagım ve akumu aractan sarz etmicegim için bu cihaza ihtiyacım yok cekme karavanlarda aradaki sarz mesafesini kablo ile kapamak bir hayli maliyetli oluyor malum !
eger ihtiyacı olan varsa ÜCRETSİZ verebilirim

Resim 015.jpg (125.44 KB , 1024x764 - Gösterim: 0 kez.)
İsa bey cihaza ben talibim teşekkürler :smiley:

Umut bey selamlar, benim karavanda dolap eksiğim vardı, tevafuk oldu.Sizin içinde uygunsa ben dolabı alıp üzerinde uğraşabilirim. Çok teşekkür ederim.

Hüseyin bey iletişim bilgilerinizi mesaj olarak yazın cihazı gondereyim :smiley:

Güzel bir başlık olmuş.
Benim de elimde kullanmadığım portatif bir kamp masası var. Balkonda boşuna kalabalık ediyor. İstanbul'dan dileyen birisine elden ücretsiz verebilirim. Kargo ile gönderemeye değmez. Kargo bedeli değerini geçer.

Masa.jpg

öncelikle başlığı açan ve takip eden herkeze teşekkürler ve tabiki özellikle İSA beye yeni çift akü şarj cihazım hayırlı olsun :smiley:

anibal_anibal' Alıntı:
Hakan bey merhabalar;
portatif masanızada ben talibim eğer sizin içinde uygunsa :smiley:

Tabii Nail Bey. Cep telefonum sizde olması lazım. Yoksa siz bana özelden cebinizi yazın ben arayım. Uygun bir gün orta biyerde buluşuruz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,699
Kaydolan Son Üyemiz
adnan86

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR