II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alihay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alihay

Kamp III
Yer
osmaniye
TORK ( Tarsus Off Road Külübü) tarafından 2. Tarsus Off Road Oyunları düzenlenecektir.

16.Mayıs.2010 Pazar günü

09:30 da Tarsus Otoban girişi, Tarsus Tenis Kulübü karşısında toplanılacak,
10:30 da Şehir Turu atılacak,
11:30 da TORK tarafından hazırlanan pistte Off Oyunlarının Startı verilecektir.

Organizasyon piknik havasında gerçekleşek olup katılımcılar aileleriyle birlikte gelebilirler.

Etiketler
Ynt: II. Tarsus Off-Road Oyunları (16 Mayıs 2010)

İsteyen herkes katılabilirmi..ayrıca otoban girisi için ayrıntı belirtirseniz sevinirim gecen yıl geziye geldigimizde sorun yasamıstık tskler..

evet isteyen herkes katılabiliyo otobandan gelen arkadaşlar tarsus batı girişinden girecek zaten yarış pistide girişe 500 metre mesafede ayrıntılı bilgi için beni cepten arayabilirsiniz--- 0535 850 0126--- hakan

tamam hakan bey tskler..

Adana Yönünden gelenler için Berdan Viyadüğünü geçtikten sonraki ilk çıkış
Mersin yönünden gelenler için Tarsus ilk çıkışı,
Otoban çıkışından sonra Şehir Merkezi Yönünde devam edip Kavşaktan sola dönülecek 100 mt ilerisi toplanma alanı

ayrıca yarışmada 1. 2. ve 3. gelenlere kupa verilecektir. yarışma s1 ve s2 diye 2 katogoride yapılıp iki katogorininde 1.2.ve 3. lerine toplamda 6 kupa verilecektir herkes günlük kullandığı 4 çeker aracı ile katılabilir.

Ali Bey yine üzülerek söylüyorum ki. Mayısın son haftasına kadar doluyum. Umarım mayısın sonunda yada haziranın başında bir şeyler olur. Ancak ozaman gelebilirim .Vardiyalı çalışmak böyle işte

Saygılar.

meseregan' Alıntı:
Ali Bey yine üzülerek söylüyorum ki. Mayısın son haftasına kadar doluyum. Umarım mayısın sonunda yada haziranın başında bir şeyler olur. Ancak ozaman gelebilirim .Vardiyalı çalışmak böyle işte

Saygılar.

Sağlık olsun bie dahaki ektivitelerimizde görüşmek dileğiyle

İnanın çok istiyorum. Donanımlı araçlar olmadıkça aracımı zorlamaya çekiniyorum. Böylece aracın neler yapabildiğini de görebileceğiz :smiley::smiley:

İstediğiniz saatte ayrılabilirsiz? Sanırım 17:00 gibi oyunlar biter.

Kazasız belasız oyunları bitirdik, organizasyonda emeği geçen, Tarsus Off Road Kulübüne, Tarsus Belediyesine, Hakan Karagölü'ye ve tüm katılımcılara teşekkürler,
fotoğraflar birazdan

eee bakalım şu offroad şenliklerinin resimlerine artık herkes yoruldu uyuyormu?... ben gelemedigim için içimde kaldı... patlatın artık şu resimleri kayseriden arkadaşlarımızı gönderdik sizlere hadi ama meraktan çatlıyacam.. linkte yokkk nerde bu millet uyuyormuuuuuuuuuuuuu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri