İlginç Bisikletler ve Tasarımlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oort cloud Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,666
Ynt: İlginç Bisikletler ve Tasarımlar

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

B 0054 Unique Carbon Fiber Bike HMK 561 - 06.jpg

B 0055 Unique Carbon Fiber Bike HMK 561 - 07.jpg

B 0056 Unique Carbon Fiber Bike HMK 561 - 08.jpg

B 0057 Unique Carbon Fiber Bike HMK 561 - 09.jpg

Etiketler

http://webecoist.com/2010/02/08/cycle-crazy-16-strange-amazing-bicycle-concepts/

http://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=CONCEPT+B%C4%B0CYCLES&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=NHpETY_NDMHAswa6jZG_Dg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCgQsAQwAA&biw=1280&bih=594

[attachment=1]

concept-bikes12.jpg

http://www.humancar.com

asil bunu yapma zamani geldi hepimiz icin ....benzin 4 tl yi asti.o zaman sanayide bunu uretilerek herkese saglanmasi icin elimizden geleni yapmamiz lazim.benim elimde imkanim olsa hemen uretip insanimiza sunacagim ama...olan adamin da hic umurunda bile degil sadece kicinla gulmekle yetindigine bahse varim.

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
http://www.humancar.com

Asıl bunu yapma zamani geldi hepimiz icin ....benzin 4 tl yi asti.o zaman sanayide bunu uretilerek herkese saglanmasi icin elimizden geleni yapmamiz lazim.

Aynen katılıyorum, zaten bu topiki açarken ilk attığım görseller, HUMANCAR ile ilgili idi...

Çok da bir maliyetinin olacağını sanmıyorum, ama hem arkalaşlar ile hem de ailece, bireysel spor
ve gezi yapılabilecek bir araç, muhakkak, sitemizde bunu yapabilecek yetenekte arkadaşlarımız
da vardır, bir araştırma yapıp, üstüne koyulabilecek komponentlerin bir maliyetini çıkartırsak, 500 Tl.
civarında mal edilebileceğini, seri üretimde çok daha aşağılara çekilebileceğini düşünüyorum. ;)

Böyle bir girişim olur ise, ilk talep edenlerden biri de ben olurum... :smiley:

HOCAM MEKANIK PLANINI BULABILIR MISIN BU ZIMBIRTININ BEN BULAMADIM.OLURSA BIR YOLUNA BAKALIM.BAKARSIN BIZ YAPMIS OLURUZ...

MOUNTAINBIKER' Alıntı:
HOCAM MEKANIK PLANINI BULABILIR MISIN BU ZIMBIRTININ BEN BULAMADIM.OLURSA BIR YOLUNA BAKALIM.BAKARSIN BIZ YAPMIS OLURUZ...

Bir araştırayım, ama en iyisi yeni bir başlık açmak, belki aramızda bilenler vardır. :smiley:

Elimdeki görseller ile, '' Çok Tekerli Bisikletler '' adı altında bir topik açtım, ilgilenenler olur ise
bu konu ile bildiklerini, görüşlerini ve görsellerini, yani katkılarını bekliyoruz. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler