ilker&ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerklc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,185

Etiketler

Ynt: ilker&ZJ

Allah nazardan saklasın. Harika bakılmış araca. Döşemeler yeni gibi. Bağajdaki plastik dikkatimi çekti. Nerden bulabiliriz o parçayı?

bu ne maşşalah gördüğüm en temizlerden biri...

bagajdaki plastik orjinal değil...
şu stepneleri de taşımayın artık yaw...teknonoloji değişti...2 tane tüp... tamamdır...boşuna yer işgali....

bagajdaki plastik orjinal değil...

çok teşekkürler görüşleriniz için.levent hoca evet orjini bulana kadar yerli ile idare edecez. temiz tutmak için

sende iyi cesaret var benim araç böyle olsun garajın içinde iki metre ileri geri yaparım ;D ;D ;D trafige çıkartmam . allah nazardan ve kazadan beladan esirgesin.

önce tamir ediyor içindeki sıvı deliği kapatıyor ve lastiğinizi şişiriyor...sanayide bi çok yerde büyük marketlerin oto aksesuar bölümlerinde var..ben 3 yıldır stepne taşımıyorum...

mustafa drican' Alıntı:
sende iyi cesaret var benim araç böyle olsun garajın içinde iki metre ileri geri yaparım ;D ;D ;D trafige çıkartmam . allah nazardan ve kazadan beladan esirgesin.

aynısını yapıyorum zaten hocam.akü kendine gelsin diye ve hava ile iletişimini sağlamak adına çıkarıyorum.aksi halde hep örtülü beklemede.........