ilker&ZJ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkerklc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,178

ilkerklc

Kamp I
Yer
ANKARA
zj;

JEEP 5456 005.jpg

JEEP 5456 004.jpg

JEEP 5456 024.jpg

JEEP 5456 026.jpg

Etiketler

Ynt: ilker&ZJ

Allah nazardan saklasın. Harika bakılmış araca. Döşemeler yeni gibi. Bağajdaki plastik dikkatimi çekti. Nerden bulabiliriz o parçayı?

bu ne maşşalah gördüğüm en temizlerden biri...

bagajdaki plastik orjinal değil...
şu stepneleri de taşımayın artık yaw...teknonoloji değişti...2 tane tüp... tamamdır...boşuna yer işgali....

bagajdaki plastik orjinal değil...

çok teşekkürler görüşleriniz için.levent hoca evet orjini bulana kadar yerli ile idare edecez. temiz tutmak için

sende iyi cesaret var benim araç böyle olsun garajın içinde iki metre ileri geri yaparım ;D ;D ;D trafige çıkartmam . allah nazardan ve kazadan beladan esirgesin.

önce tamir ediyor içindeki sıvı deliği kapatıyor ve lastiğinizi şişiriyor...sanayide bi çok yerde büyük marketlerin oto aksesuar bölümlerinde var..ben 3 yıldır stepne taşımıyorum...

mustafa drican' Alıntı:
sende iyi cesaret var benim araç böyle olsun garajın içinde iki metre ileri geri yaparım ;D ;D ;D trafige çıkartmam . allah nazardan ve kazadan beladan esirgesin.

aynısını yapıyorum zaten hocam.akü kendine gelsin diye ve hava ile iletişimini sağlamak adına çıkarıyorum.aksi halde hep örtülü beklemede.........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR