İlkkez Arazili Araç Aldım Yardımmm !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan snowman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,337
Ynt: İlkkez Arazili Araç Aldım Yardımmm !!!

haftasonu, Disco ile karlı bir yerde kaldık. Diferansiyeli kilitledim ve azıcık çabayla çıkıverdik.

Etiketler

adogan' Alıntı:
Merhaba çağlar bey,

4 çeker hakkında bilgi ve tecrübeleriniz için teşekkurler,yeni aldığım 2004 gv 3k aracımı çözmeye ve öğrenmeye çalışıyorum gerçekten çok zevkli, şuana kadar birkaç defa denemelerim olmuştu gayet başarılıydı ama bugün ilk defa zor bir zeminde aracımı kullandım ve girdiğim yerden (gevşek çamurlu bir zemin)çok zor çıktım (iteleyerek) tekrar bir denemem oldu bu sefer kaldım çıkamadım. sizin söylediklerinizi de denemek istemiştim aslında çapraz tekerler patinaj yapıyordu ama çamura saplandım çıkamadım acaba normal mi kalmam, yoksa benim tecrübesizliğim mi? bu kadar zor zeminlerde tüm 4 çekerler zorlanır mı?

Konuyu çok yönlü değerlendirmek gerekir, içinde bulunduğuz durumda , Lastik türünüz, aşınmışlık durumu, artikülasyon seviyesi, Aracın standartları, pilotaj herbiri ayrı bir faktördür. Ancak donanım + pilotaj ile mucizeler yaratır, standart ise doğa şartlarını tabiiki lehinize çeviremezsiniz. Bu suzuki değil tüm markalar için geçerlidir.4x4 olması standart hali ile mucizeler yaratacak beklentisi uyandırmasın sizde.

4 L' Alıntı:
Konuyu çok yönlü değerlendirmek gerekir, içinde bulunduğuz durumda , Lastik türünüz, aşınmışlık durumu, artikülasyon seviyesi, Aracın standartları, pilotaj herbiri ayrı bir faktördür. Ancak donanım + pilotaj ile mucizeler yaratır, standart ise doğa şartlarını tabiiki lehinize çeviremezsiniz. Bu suzuki değil tüm markalar için geçerlidir.4x4 olması standart hali ile mucizeler yaratacak beklentisi uyandırmasın sizde.

standart bir vitara ve araç içinde geçen telsiz konuşmaları....

etap geçiliyor ve önümde full donanımlı tahminen 6 veya 8 araç var bunlardan biride Çağlar abi (4L)

telsiz anonsları;

4L : Mitooooooo
Mithatcan: Efendim abiiii
4L : Burası çok kötü oğlum sakın gelme...
Mithatcan: Abi bi deniyim olsun
ve araya hasan karışır...(hasanfb)
Hasanfb : Mito sakın gelme burdan çıkamazsın batar kalırız hep beraber
Mithatcan: Ben geliyorum oğlum kalırsam çekersiniz......

Olayı sanki dün gibi hatırlıyorum.
Ve benim arkamda yapılı bi kaç tane vitara olmasına rağmen geçememişti. O etaptan ben geçince arkamdanda alkış kopmuştu...
Olayı yaşayan arkadaşlar burda bi eksiğim bi fazlam varsa düzeltirseler çok iyi olur ...

:smiley:

;) valla doğru diyor, gelme dedim o standart araba ile.. ama çıktınya mito, helal olsun... darılma : eksiğin kafada bir kaç tane tahta ;D fazlan : inat cesaret bravo diyorum bir kez daha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri