H halilak Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 28 Ağu 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar... Uzun bir süredir araştırıyorum ama bulamıyorum. Notebook ta bulunan mapsource programına bir img dosyasını tanıtmak istiyorum. Ama başaramıyorum.. Bunun yöntemini bilen var mı? Lutfen yardımcı olun... Saygılar...
Merhaba Arkadaşlar... Uzun bir süredir araştırıyorum ama bulamıyorum. Notebook ta bulunan mapsource programına bir img dosyasını tanıtmak istiyorum. Ama başaramıyorum.. Bunun yöntemini bilen var mı? Lutfen yardımcı olun... Saygılar...
B bartek Zirve Mesajlar 3,218 Tepkime Puanı 1,887 31 Ağu 2015 #2 mapsource programına ben de uzun süre tanıtamayınca garmin basecamp programını yükledim. Onunla haritalar yüklenebiliniyor. Garmin | Mapping Programs
mapsource programına ben de uzun süre tanıtamayınca garmin basecamp programını yükledim. Onunla haritalar yüklenebiliniyor. Garmin | Mapping Programs
H halilak Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 9 Eyl 2015 #3 bartek' Alıntı: mapsource programına ben de uzun süre tanıtamayınca garmin basecamp programını yükledim. Onunla haritalar yüklenebiliniyor. Garmin | Mapping Programs Genişletmek için tıkla ... hocam nasıl yaptığını biraz anlatmanız olası mı? Sağolun...
bartek' Alıntı: mapsource programına ben de uzun süre tanıtamayınca garmin basecamp programını yükledim. Onunla haritalar yüklenebiliniyor. Garmin | Mapping Programs Genişletmek için tıkla ... hocam nasıl yaptığını biraz anlatmanız olası mı? Sağolun...