KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: İmrahor Ormanları ve Maden Ocakları Keşif Gezisi (26 Nisan 2008)
'' Fakirin ters giderse işi , muhallebi yerken kırılır dişi '' deyişi boşuna çıkmamış.
İlkerin vincini de çalıştırıp Acmat'a bağladıkİki vinç tersli yüzlü çalışmaya başladıi.
Ve ilkönce Unimog vinç şaftını kesti.Yine iş tek başına Acmat'a kaldı.
Ben de Acmat'ı fazla zorlayınca o da arazi şaftını kesti.
Ve hep beraber '' şaft kesti, şaft kesti , aman da arazide şaft kesti '' türküsünü söylemeye başladık. ;D
Artık akşam olmağa başladığından ve etrafta da o an için herhangi bir iş makinesi bulunmadığından araçları orada bırakmaya ve daha sonra gelip kurtarmaya karar verdik ve araçlarımızı ocak bekçilerine emanet edip oradan ayrıldık.
Ben zaten oradan ayrıldık derken noktayı koymuştum.İki aracı orda bırakıp ayrıldık.Gerisi bugüne veya yarına kaldı.Yakınlardan temin edebileceğimiz bir iş makinesinin durumuna göre hareket edeceğiz.Tahminimce orada 4x4 traktör, JCB ve ufak loaderlerin pek faydası olmaz.Biraz çaplı bir alet olması lazım.Kurtarma ile ilgili gelişme olursa burada belirtirim.Bir de diğer arkadaşların çektiği resimler var.Yakında herhalde onlarda gelir.
aylar sonra ilk defa katıldığım gezi çok zevkli geçti
tabi ocakta bıraktığımız iki araç dışında
Nadir abi ve İlker abi tekrar geçmiş olsun
burdan Oktay a ve Kamil e çok teşekkür ederim, bakımını yapıp birazda yükselttikleri range bütün gezi boyunca lpg ile çalıştı ve hiç bir sorun çıkarmadı
uzun zaman sonra ilk defa bir gezide ne kaput açtım ne battım
RR tahminimden iyi çıktı umarım böyle devam eder
katılan bütün arkadaşlarına abilerime teşekkür ederim, hep beraber güzel bir gün geçirdik
Güzel gezi olmuş arkadaşlar ve abilerim. Her taraf yemyeşil, doğa harika. İlker ve Nadir abi sizede ayrıca geçmiş olsun.
Bugün operasyonu yapmışınzdır abi haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.