KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar hiç uğraşmayın...
Bölgenizde uygun fiyatlı satış yapan marka ve bayileri araştırın.
Hiçbir promosyon, kart avantajı falan vermiyorlar ama pompa fiyatı üzerinden k.k.na %5 - %7 indirim yapıyorlar.
Ben şahsen öyle yapıyorum. Bulunduğunuz bölgelere göre araştırıp oralardan alın.
Shell-BP-OPET bunlar alışmış yüksekten fiyat çakmaya.
3 kuruş indirim için binbir naz yapıyorlar.
Mesela Ankara'da İstanbul yolu üzerinde MOİL var. Gidin %5 indirimle alın.
Damla Petrol de indirim yapıyor. 2-3 yerde istasyonu var.
En son, zam sonrası 3.37 TL den satılan E4 mazotu %5 indirimle 3.19 dan aldım.
Benim Suzuki'ye 50 Lt. aldık
bende istiyorum ama almıyorum 1-2 kez ucuz lpg aldım, çeşitli araçlarıma hemen hemen hepsi rıza ışığını hemen yaktı...
sadece şunu söyleyebilirim, güvendiğiniz bir istasyondan devamlı almak daha mantıklı geliyor bana...
best oil diye bir marka var onunla bir görüşme yapıcam!!! bilgi veririm...
bende istiyorum ama almıyorum 1-2 kez ucuz lpg aldım, çeşitli araçlarıma hemen hemen hepsi rıza ışığını hemen yaktı...
sadece şunu söyleyebilirim, güvendiğiniz bir istasyondan devamlı almak daha mantıklı geliyor bana...
best oil diye bir marka var onunla bir görüşme yapıcam!!! bilgi veririm...
Eyvallah... sağol...
(bu arada, hi-lux' e sardım, düz pompalı dizelmiş o 89 felan makinalar, 10 numara yağ patlarmış yani içerde , 10 numarada da indirim istermiyiz, isteriz?)
Eyvallah... sağol...
(bu arada, hi-lux' e sardım, düz pompalı dizelmiş o 89 felan makinalar, 10 numara yağ patlarmış yani içerde , 10 numarada da indirim istermiyiz, isteriz?)
bugün aramışsın çok geç farkettiğim için dönemedim kusura bakma...
10 numara değil, lokantalardan kızartma yağı falan da toplarsın sen yakar diye.
bu iş kok kömürüne kadar gider