Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende öyle dedim bu araçları şehiriçinde pek kullanmadıgımızı ama yinede ortalama aylık 100 litrelik bir yakıt sarfiyatı ve hemen hemen herkesin ikinci hatta üçüncü aracı oldugunu onlar için kaçmaz bir fırsat oldugunu aynı zamanda diğer firmalarlada görüşüldüğünü ve ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledim.
Kesinlikle sadece off road aracları sozkonusu degil.Bence cok guzel bir yaklasım.Sonuna kadar zorlanmalı bence bu konu.Cozumude firmalar geliştirsinler.Burada akaryakıt sirketlerine gerekli baskı yapılabilirse bence sonuc alınabilir.Hatta olumsuz yaklasanlar olursa onlar ıcın negatif etki bile yapabilir bu konu.
02165229000 aryıp telesekreterden hiçbir tuşlama yapmıyorsunuz belli bir süre sonra sekreter çıkıyor oradan baglatıyorsunuz yoksa müşteri hizmetlerine akarılıyor. yarın haftasonu isterseniz pazartesi görüşün ben 2000 kadar üye oldugunu söyledim ona göre hareket ederseniz sevinirim.
bana puan sistemi dediler bende puan artı özel hediyeleri zaten aldıgımızı anında indirimin daha iyi olacagını ve ayrıca tüm olanlardan site üyelerinin haberdar oldugunu olmazsa ters tepki yapacagınıda söyledim.
evet gayet mantıklı bir talebimiz var. bence bunu anasayfada bir kampanya sayfası halinde oluşturalım akaryakıt şirketleri organize ve ciddi olduğumuzu görsün.
Başka şehirlerde fiyat nasıl bilmem ama, bulunduğum şehirde LPG istasyonlarda 2,330 tl .Benim sürekli gittiğim istasyonda ise 2.060 tl.
Buda ortalama % 10 denk geliyor.