Alfonse' Alıntı:Ucuza satan yerlerin yakıt kalitesine güvenmek İs Ti Yo Rummmm ;D
997799' Alıntı:bende istiyorum ama almıyorum 1-2 kez ucuz lpg aldım, çeşitli araçlarıma hemen hemen hepsi rıza ışığını hemen yaktı...
sadece şunu söyleyebilirim, güvendiğiniz bir istasyondan devamlı almak daha mantıklı geliyor bana...
best oil diye bir marka var onunla bir görüşme yapıcam!!! bilgi veririm...
Alfonse' Alıntı:;D Levent birader, "Best Oil Ankara"ilede görüşür müsün sana zahmet
Malum bizde burada 8 li makina sıkıyoruz
Kulağım sizde müjdeli haberlerinizi bekliyorum...mustafa drican' Alıntı:bugün adana bölge müdürlügünden aradılar hafta sonunu kadar cevap ve indirim oranı belirlenecek
Alfonse' Alıntı:Eyvallah... sağol...
(bu arada, hi-lux' e sardım, düz pompalı dizelmiş o 89 felan makinalar, 10 numara yağ patlarmış yani içerde, 10 numarada da indirim istermiyiz, isteriz?)
;D ;D ;D Düşünsene; gezenbilir üyelerine xyz firmasından 10 numara yağda %bilmemkaç indirim ;D ;D ;D