Infiniti Fx35 Hakkındaki Düşünceleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SieGeRRR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,303

SieGeRRR

Yeni Üye
Arkadaşlar babam İnfiniti fx35 almayı düşünüyor. Önceden lada nivası vardı. Kendi bahçesi var oraya gitmek için kullanıyor genelde, çamur yani anlıyacağınız :smiley: Birde Kazakistan'da çok fazla kar yağıyor kış olduğunda çok buz oluyor. Çamurda ve buzda performansı nasıldır acaba bilgisi olan var mı?

Etiketler
Ynt: Infiniti Fx35 Hakkındaki Düşünceleriniz?

SieGeRRR' Alıntı:
Arkadaşlar babam İnfiniti fx35 almayı düşünüyor. Önceden lada nivası vardı. Kendi bahçesi var oraya gitmek için kullanıyor genelde, çamur yani anlıyacağınız :smiley: Birde Kazakistan'da çok fazla kar yağıyor kış olduğunda çok buz oluyor. Çamurda ve buzda performansı nasıldır acaba bilgisi olan var mı?

valla çamurda bir infiniti düşünemiyorum ama onun dışında tarz bir 4x4 bigisi olanlar daha detayı anatacakardır

ama o motor sesi enfes ...

asfalt ve hafif arazi koşullarında kullanımıza cevap verecektir, şehiriçi kullanımı benzin sarfiyatı düşünülmediğinde çok keyifli bir araç

fx35 yerine pathfinder 2.5dci beklentilerinize daha uygun bir araç gibi (pathfinder 2.5 dci incelemenizi öneririm)

Kazakistanda benzinin litresi ucuz benzin kullanımı sorun olmaz. Ancak şöyle bir olayda var bu araçla uluslararası yol da yapılacak yani kazakistan-türkiye , türkiye kazakistan. Yılda 2-3 defa.

Nissanada bakıyorum :smiley:

yaklaşık 2 hafta önce istanbulda şiddetli karda yeni kasa fx37 10 cm karda yokuştan çıkamadı doğru sürüş teknikleri sayesinde pathfinderla 2wd modunda cıkmayı başardım eğer kar çamur olacaksa kesinlikle pathfinder ayrıca yol konforuda tartışılmaz ama asfalttayken infinitinin lüksünü tercih ederim saygılar ;)

Sevgili Aykut acaba fx37 de kar lastiği varmıydı? Senin Pathfinder da hangi lastiği kullanıyorsun?

Fx37 de hangi lastik vardı bilmiyorum ama pathfinderda Pirelli Scorpion STR lastikleri takılı şu anda

FX 37 tahminimce lastik kurbanı olmuştur, benim 2004 maxima bile yokohama v902 kış lastiği ile kuru hava da bile zor çıkılan yokuşlarda özellikle karın yoğun olduğu zamanlarda test ettim banamısın demedi... bu senede 4X4 almaktan yırttık :D

Kesinlikle öyledir V tipi lastik kurbanıdır o ;D ne kadar off road için üretilmemiş olsada sonuçta nissan kanı var araçta ;D

asil kanlı bir çocuk ama malesef türkiye de benzin fiyatlarından dolayı pek binilemeyen ve bilinemeyen bir araç Infinity'ler...
usa gibi lt. 1 tl alsak benzini hiç durmaz hemen bir fx35 alırdım... kısa bir sürede olsa FX keyfi yaşadım... bu keyfi bir süre yaşayan bir daha başka bir araca zor biner...

Teşekkürler arkadaşlar babamla konuşabildiğim zaman söylicem burdaki fikirlerinizi :smiley: sonrası kendi kararına kalmış :smiley: Yardımlarınız ve bilgileriniz için sağ olun ;)

Bu arada nissan kanı olayına koptum :D

Kesinlikle benzin fiyatları ve vergiler düşük olsa infiniti çok tutulur rusyada peynir ekmek gibi satılıyor :smiley: Ayrıca QX56 modeli gelse türkiyeye diğer jipler yalan ;D

aykut QX56 Türkiye'ye geliyor, malesef benzinli olduğu için çok nadir satılan bir araç...
benzin ve vergiler düşerse Türkiye otomobil cenneti olur..

http://www.infiniti.com.tr/ (yakın zamanda garantili olarak gelmeyen tüm modelleri de garantili olarak getireceklerdir)

QX56 ilanları linki

http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=infiniti&b[page]=1&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=asc&c2=89917&c=89917&sKlasik=1&c=89917&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=desc&b[page]=1

Keşke gelseden kastım özel galeriler değil sinan abi herhangi bir nissan veya infiniti galerisine gittiğimizde o modelinde olması yani resmi olarak satılması

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri