İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,256
Ynt: İnönü Yaylası - Poyrazlar Gölü Gezimiz ( Ağustos 2011)

Fotoğraflar çok güzel. Çekenlere , poz verenlere teşekkürler.

Çok gitmeyi istediğim bir kamptı ama 2 haftadır devam eden hastalığım (öksürük ve nezle) nedeniyle gidemedim.

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:

Çok gitmeyi istediğim bir kamptı ama 2 haftadır devam eden hastalığım (öksürük ve nezle) nedeniyle gidemedim.

geçmiş olsun, tatil yaramadı sana galiba Hakan :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Merak etme sen sonra ki kamplar da püskivilitin benden.

Zaten son kampta çayın yanına deli gibi bir şey ararken sizin püsküvitten(bilmiyorum yanlış yazabildim mi) yedim de çayı içebildim.Neyse herkes farkın da zaten mevzu kek filan değil konu özgürlükler,kamplar günlük hayatta kaybettiğimiz özgürlüğün tadını çıkarma yeri,ortak yapılacak şeyleri yap ondan sonra ne istersen senindir,yatarmısın arabadan mı çıkmazsın hepsi sana kalmış.Yani hassas konu özgürlüğü ve paylaşımı iyi dengelemek,biz Poyrazlar kampında bunu çöpe attık harika da oldu,akşam olsada bir an önce gitsek diye saatlere bakıyorduk,son gün yüzsüzlüğümü tavan yaptırıp yanımızda bir arkadaşımızı bile getirdik,hatta çok çekindi ama ben kısaca bana güven dedim.Sonrasın da çok sevdiğini söyledi ve bizle ilk ''kampta akşam yemeği''ni yemiş oldu.

mayıstosböce' Alıntı:
akşam olsada bir an önce gitsek diye saatlere bakıyorduk,son gün yüzsüzlüğümü tavan yaptırıp yanımızda bir arkadaşımızı bile getirdik,hatta çok çekindi ama ben kısaca bana güven dedim.Sonrasın da çok sevdiğini söyledi ve bizle ilk ''kampta akşam yemeği''ni yemiş oldu.

Bülent aynı şeyi biz de İlhanla konuştuk. "Bülent akşamı zor eder" dedik.
Akşam olsa da Bülent gelse, hep beraber yemekler yenip,kamp ateşinin başında muhabbete dalsak diye konuştuk.
Bence de özgürlük çok güzel. Ama hayat paylaştıkça da güzel. Dengeyi ayarlamak lazım.
Misafir arkadaşına da kamp ve karavancılığı biraz olsa da sevdirdiysek ne mutlu bize. Ayrıca muhabbetimize de renk kattı.

Havanın güneşli, manzaranın da mükemmel olmasıyla yemeklerin lezzeti de başkaydı sanki.

Hatta yemek konusunda , yemeyi çok seven İlhan her yemek sonrası "Bundan sonra kamplara gelirken ve kamp sonrasında tartılıcam" diye espri bile yaptı.

Fotoğraflarda kendisini gördükçe "Ooo Erden abi amma kilo almışım ha" demeden edemedi. Ama İlhan çevreyi devamlı gezen hareketli birisi olduğundan , şimdilik idare ediyor.

Kahvaltı 1.jpg

Kahvaltı.jpg

Bülent panaroma çekiminde 3.jpg

Dinlenme ve manzara seyir keyfi 1.jpg

Odun kesim sonrası yorgunluk atma keyfi 1.jpg

Kamera arkası fotoğraflar....

Yaylaya çıkarken tozlanan İlhanın güneş panelinin , doğal merdiven desteği ve Bülentin gayretiyle temizliği yapıldı.[attachment=3]

Özenle "Gezenbilir"sticır larımız yapıştırıldı.[attachment=4]

İlhanın "hayat bu işte" diye, haykırdığı an...[attachment=5]

Bülent panaroma çekiminde 2.jpg

Bülent panaroma çekiminde 1.jpg

Doğal kütük merdiven.jpg

Gezenbilir stikırının törenle yapÃÂÂ

Yayladaki kaynak çeşme.jpg

herşey yerinde güzeldir dimi abi ciceğin dalında olduğu gibi gönderdiiğiniz resimlerin gazı ile bu gün yaylaya cıkıyoruz birgün biryerlerde kandıra taşında sucuk yemek dileği ile

erdenbay' Alıntı:
Bence de özgürlük çok güzel. Ama hayat paylaştıkça da güzel. Dengeyi ayarlamak lazım.

Büyük Ozan, güzel söylemiş; "bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine..."

Kamperinin üzerinde güneş paneli olanlara: :D

[attachment=1]

Cavid Sezen

2-60-CM-TELESKOPIK-MERDIVEN__40141102_0.jpg

gezmen' Alıntı:
Kamperinin üzerinde güneş paneli olanlara: :D

[attachment=1]

Cavid Sezen

Cavid abi,

İlhan abide var o merdivenden...

Ama aracın istihap haddi sorunu nedeniyle taşıyamıyor, akabinde sarılıyor kütüğe... :D

Gezi notlarınızı ilgi ile takip ediyorum .Poyrazlara birde bu pencereden bakmak isterseniz bahçemize beklerim selamlar

ppppppp.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
:smiley:)))))))) ,nasılsa kütük her yerde.

Yes be hocam...
Kütükte var silici de... (Filmine selam gönderdiğimiz Arnold abimize saygılar bu arada :D)

Not: Profilden aynı sen Bülent hocam... ;)

silici-eraser-1996-film-izle.jpg

Ve Pazar günü Kandıra taşında yapılan sucuk ziyafetinin ardından ve biraz daha manzara keyfini içimize sindirip, öğleden sonra İnönü yaylasından ayrıldık.

Haldun yayla inişi sonrasında Bursa istikametine dönerken biz de (İlhan ,Bülent ve ben) benim ilk defa ziyaret edeceğim Adapazarı Poyrazlar gölüne doğru rotamızı çevirdik. Poyrazlar gölü kamp fotoğraflarımız da yakında.....

Buz gibi içme sularımızı yayla çeşmesinden doldurduktan sonra,yayladan ayrıldık. [attachment=4]

İlhan ve Bülentin sucuk pişirmesi.jpg

İlhanın kahvaltı sucuğunu piÅÂ

İlhanın kahvaltı için sucuk piÅÃ

İnönü yaylasından ayrılÃ

İnönü yaylasından ayrılÃ

Poyrazlar Gölü fotoğraflarınızı ve anılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz ;D

İlhan ağbi yine su taşıma peşinde :smiley:, eee olacak o kadar Firdevs ablayı susuz bırakmamak lazım ;)

aslanahmet' Alıntı:

Geçmiş olsun, yaz nezlesi de kötü olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR