İnsuyu Mağarası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PASIFFLORA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,090
Ynt: İnsuyu Mağarası

Eveet son fotğraflar.Saatlerdin uğraşa uğraşa sonunda bitirdim.Ama öğrenince kolaylaşıyor.

P1030367c.jpg

İşaret yanlış oldu ama neyse...Aynaya tutulmuş gibi :D :D

P1030399-1c.jpg

Giriş kapımız.tabi biz artık çıkıyoruz...

Etiketler

AYDURAN' Alıntı:
Selma çok teşekkür ederim bu güzel anlatımın ve güzel fotoğrafların için. Sayende gitmeden görmüş olduk. ;)

Ayduran mutlaka gitmelisin, anlatımlar yeterli olmuyor çünkü o mağaranın güzelliğine.
Mağara gezmeyi çok severim ben, nedense büyülü ayrı bir dünya gibi gelirler bana. En sevdiğim mağaralardan biri İnsuyu iken, 2007 yılında Karadeniz gezisi yaparken gördüğüm Gümüşhane Karaca Mağarası da bir diğeri olmuştu. Malesef yada diğer yandan iyiki Karaca Mağarası'nda fotoğraf çekmeye izin vermiyorlar

hasanfb' Alıntı:
Yazın sıcaklığında içerden çıkmak istemezsiniz.. ;) Anlatım ve fotoğraflar için teşekkürler.. ;)

Gerçekten soğuk denebilecek kadar serindi içerisi, öyle ki ilk girişte kapıda buzdolabına girmiş gibi hissediyosunuz kendinizi ama ilerleyince alışıyo ve rahatlıyosunuz :smiley:

bigalı' Alıntı:
1992 yılında gitmiştim İnsuyu'na. Çok güzel bir doğa harikası. Tekrar gezmiş gibi oldum. Paylaşım için teşekkürler. :smiley:

Bende yıllar önce gitmiştim, ancak bu kez daha farklı geldi bana. Bir yandan da üzüldüm tabii; çünkü o zamanlar dilek gölü su ile doluydu, bu kez gittiğimde ise sudan eser bile yok, bu da kuraklığın orada da karşımıza çıkmaya başladığının göstergesidir aslında :( Tekrar gittiğnizde değişikliği hemen farkedeceksiniz.

amstradamiga' Alıntı:
Anlatımınız ve fotoğraflar için teşekkürler.Bende 1993 yılında gitmiştim doğa harikası içinde ufak göller vardı bende fograflar çekmiştim.Siz sular çekilmiş su yok yazmışsınız şaşırdım.

Malesef çok acı suların çekilmiş olması, inşallah bu son yağmurlarla tekrar eski halini alır da göller yosundan ve sarkıtlar sararmaktan kurtulur :(

ddilek' Alıntı:
Bu yaz ağustos ayında bizde ailece Burdur İnsuyundan başlayıp Datça'ya kadar gezdik.Ben de birkaç tane İnsuyu fotoğrafı ekleyeyim dedim.

Elinize sağlık.
Sanırım siz ilk kez gidenlerdensiniz, daha önce çok daha etkileyiciydi mağara; sular çekilmeden, dilek gölünü yosun bağlamadan, sarkıt ve dikitler sararmadan önce.

PASIFFLORA' Alıntı:
Elinize sağlık.
Sanırım siz ilk kez gidenlerdensiniz, daha önce çok daha etkileyiciydi mağara; sular çekilmeden, dilek gölünü yosun bağlamadan, sarkıt ve dikitler sararmadan önce.
Seneler önce sular çekilmeden önceki halini çok görmek isterdim.Ama kısmet değilmiş.Maalesef heryerde bu kaybı yaşıyoruz.Pamukkale örneği gibi.Her gittiğimde daha bi üzülüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR