International Acco Ex-Army 6x6 Motokaravan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EVOLUTİON Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,961

Etiketler
Ynt: International Acco Ex-Army 6x6 Motokaravan

merhaba
güzel araç fakat çok uzun, 10.5 metre ve Mercedes Travego'ların 12 metre olduğunu düşünürsek bu araçla yol almak epey zor olacak. bi de 1lt ile ortalama 3.5 km gittiğini düşünürsek epey bir kalın cüzdan gerektirir.

yine de adamlardaki keyfe bak. bi de balkon yapmışlar rahat rahat gözetlemek için. 1 aylık erzaklarını da stoklayabiliyorlar. oh daha ne olsun?

Ohh adamlarda balkon teras ne ararsaniz var. Ama "maliarsalan" nickli arkadasimizin belirttigi gibi cok saglam cuzdan gerekli. Ordaki verilerde 600 litre yakit tanki ile 2100 km yol yaptigi yazilmiski akillara zarar bir rakam. Yuz kilometrede yaklasik 29 litre mazot demek. Ve unutmamak gerekirki veriler duz yolda asvalt kullanimi icin. Ortalama bir hesapla Ankara`dan Bodruma gitmeniz icin 210 litre mazot harcarsiniz ki bua yaklasik 700 TL dir. :eek: :eek: :eek:

Ve de cok cirkin. Dogaya bulasmayayim kirlenmeyeyim diyenler icin ideal olabilir. Ama ben karavanimin yaninda muhabbetime ve manzarama karavanimi da dahil edebilmeliyim. Bu bir duvar. Kale. Gercekten cok cirkin. Bu tip olmasa da duvar gibi bir karavan Karyata gelmisti de karavanimin yerini degistirmistim. Benden uzak olsun. Balkonda oturacaksam otele giderim.

insel' Alıntı:
Ve de cok cirkin. Dogaya bulasmayayim kirlenmeyeyim diyenler icin ideal olabilir. Ama ben karavanimin yaninda muhabbetime ve manzarama karavanimi da dahil edebilmeliyim. Bu bir duvar. Kale. Gercekten cok cirkin. Bu tip olmasa da duvar gibi bir karavan Karyata gelmisti de karavanimin yerini degistirmistim. Benden uzak olsun. Balkonda oturacaksam otele giderim.

Insel hocam yine cok guzel bir noktaya deginmissiniz. Kesinlikle haklisiniz. Cirkin ve buyuk.:smiley:

melih bey öncelikle birazcık adaletli olun da azcık da tuborgun reklamını yapın bu birincisi.ikincisi ise öyle bir arac buraları için değil afrika için tasarlanmış sanırım.ayrıca böyle bir karavan gerçekten de uzun yolculuklarda harika olur.herşeyiniz yanınızda düşünsenize haftalarca sessiz sedasız bir hayat yaşayabilirsiniz.

yapılan yorumlar doğru biraz daha güzel olabilirdi çirkin ve mazot düşmanı ama doğa harikası bir manzarada bir ay kimseyle görüşmeden kafanızı dinleyeblirsiniz çölleri aşıp kıtalar arası güzergahlar çizebilirsiniz tabik bunların hepsi para ama bunları yapmak içinde böyle bi araç gerekir

bahcivankurt' Alıntı:
melih bey öncelikle birazcık adaletli olun da azcık da tuborgun reklamını yapın bu birincisi.ikincisi ise öyle bir arac buraları için değil afrika için tasarlanmış sanırım.ayrıca böyle bir karavan gerçekten de uzun yolculuklarda harika olur.herşeyiniz yanınızda düşünsenize haftalarca sessiz sedasız bir hayat yaşayabilirsiniz.

Ozay bey;

Bu benimkisi reklam degil. Ben fotograf cekmeyi cok severim. Ama cekinmeyi hic sevmem bu yuzden dogru duzgun hic fotografim yok foruma koyacak o yuzden bunu koydum. Yoksa bende onumde bira ile bir fotografim olsun istemiyorum. Sonucta alkol kullanan ve kullanmayan herkese saygim var.

Bu alete gelince iyi guzel hos da bileyim. Evin balkonlusunu ve hatta mumkunse teralisini severim. Onum acik manzaram olsun isterim. Ama is dogaya gelince ordada birakinda yer ile ayni hizada olalim. Balkonumuzda olmasin.:smiley: Forumda konusulmustu Ali Erdinc adinda macera sever bir vatandasimiz var. Kendi landrover defenderi ile guney afrikanin en ucuna kadar gitti 156 gunde. Ve su andada istanbul to istanbul adinda bir dunya turu yapiyor. Afrika gezisinden sonra yazdigi bir yazida su sozu dikkatimi cekmisti " aracima yaptirdigim gereksiz buyuk su tankini cikarttirdim. Afrikada bile her yerde su bulunuyor. " Gordugunuz gibi afrika collerinde bile su ve erzak bulmak sorun olmuyorsa diger hic bir yerde sorun olmaz. Erzak ve su icinde boyle bir araca gerek yok. Boyle koca hantal bir arac ile anca ruyalarimizda gezeriz biz orta halli insanlar olarak. Ama Ali beyin yaptigi gibi Landrover Defender vb. araclar bu hayalleri daha gerceklesebilir kiliyor. :smiley:

Paylaşım için teşekkürler.
Ben beğendim, bu tür araçlarda işlev, estetikten önce gelir bence. Yakıt sorununa katılıyorum, bizim ülkemizde bu aracı kullanmak külfetli olur. Ancak, yakıt sorunuda sadece bizim sınırlarımız içinde var, bir çok ülkede bu araç rahatlıkla kullanılabilir. Selamlar.

Melih kardeş reklam meselesinde yardımcı olayım dedim ;) ;D

Mustafa bey reklamın iyisi kötüsü olmaz derler bizim meslekte önemli olan akılda kalıcı olması dikkat çekmesi ;) ama Melih kardeşimizin bu fotoyu özellikle eklemediğini kendi beyanındanda anlıyoruz bende fotoğraf çekmeyi çok seven biriyim istiyorum herşeyi fotoğraflayayım ama iş çekilmeye gelince bende hem keyif almıyorum hem kendimi beğenmiyorum bu sebeple pek fotoğrafım yok olanlarıda iş yaparken eş dost çekmiştir forumda onları kullanıyorum ;)

Farkındayım Yusuf Bey !
Benimki latife, Melih Bey'in fotoğrafı da güzel bence. :D :D Selamlar.

Bira guzeldi. Kesmeyin. Siz herkese saygiliysaniz herkes de size saygili olmali. Kim neyse o. Zaten bahcivankurt bir espri yapmis herkes ciddiye almis. Baska biralari da gorun demis. Sevgiler. Insel

İnsel abi tabiki herkes hürdür istediğini yapar kimse karışamaz bu arada konunun dışına çıktık ama bizde zaten espri yaptık muhabbet olsun diye yazdık,zaten son bir haftadır bizim karavan bölümüne 3-5 mesaj yazılmış ;) bizim takıldığımız konu haksız rekabet olmasın birazda diğer ürünlere yer vermeli ;) ;D bu fotoğrafın diğer versiyonlarınıda piyasaya süreceğiz ;D

yaybek' Alıntı:
İnsel abi tabiki herkes hürdür istediğini yapar kimse karışamaz bu arada konunun dışına çıktık ama bizde zaten espri yaptık muhabbet olsun diye yazdık,zaten son bir haftadır bizim karavan bölümüne 3-5 mesaj yazılmış ;) bizim takıldığımız konu haksız rekabet olmasın birazda diğer ürünlere yer vermeli ;) ;D bu fotoğrafın diğer versiyonlarınıda piyasaya süreceğiz ;D

Ben de ayni seyi soyluyorum bu bir espri ciddiye alinmasindan endise etmistim. Sorun yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR