insel' Alıntı:Ve de cok cirkin. Dogaya bulasmayayim kirlenmeyeyim diyenler icin ideal olabilir. Ama ben karavanimin yaninda muhabbetime ve manzarama karavanimi da dahil edebilmeliyim. Bu bir duvar. Kale. Gercekten cok cirkin. Bu tip olmasa da duvar gibi bir karavan Karyata gelmisti de karavanimin yerini degistirmistim. Benden uzak olsun. Balkonda oturacaksam otele giderim.
bahcivankurt' Alıntı:melih bey öncelikle birazcık adaletli olun da azcık da tuborgun reklamını yapın bu birincisi.ikincisi ise öyle bir arac buraları için değil afrika için tasarlanmış sanırım.ayrıca böyle bir karavan gerçekten de uzun yolculuklarda harika olur.herşeyiniz yanınızda düşünsenize haftalarca sessiz sedasız bir hayat yaşayabilirsiniz.
yaybek' Alıntı:Melih kardeş reklam meselesinde yardımcı olayım dedim;D
yaybek' Alıntı:İnsel abi tabiki herkes hürdür istediğini yapar kimse karışamaz bu arada konunun dışına çıktık ama bizde zaten espri yaptık muhabbet olsun diye yazdık,zaten son bir haftadır bizim karavan bölümüne 3-5 mesaj yazılmışbizim takıldığımız konu haksız rekabet olmasın birazda diğer ürünlere yer vermeli
;D bu fotoğrafın diğer versiyonlarınıda piyasaya süreceğiz ;D