4WD Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 8 Yer Irak\Kerkük Web www.4x4typ.ru 8 May 2008 #1 Arazide kamyon kullanmayı sevenlere... kendi sitemden kopyalayıp yapıştırdım : ;D
sellçuk Kamp II Mesajlar 266 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul kağıthane 20 Eki 2008 #2 Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT çok hoş ve farklı araçlar resimler için tşkrlr koyu turuncu gibi olan hoşuma gitti
Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT çok hoş ve farklı araçlar resimler için tşkrlr koyu turuncu gibi olan hoşuma gitti
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 7 Ocak 2009 #3 Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT Güzel araçlar paylaşım için çok teşekkürler.
Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT Güzel araçlar paylaşım için çok teşekkürler.
R regedit1 Yeni Üye Mesajlar 16 Tepkime Puanı 0 25 Şub 2009 #4 Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT sarı olan güzel konu için teşekürler
Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT sarı olan güzel konu için teşekürler
makinacı mehmet Ana Kamp Mesajlar 52 Tepkime Puanı 0 Yer izmit 11 Ağu 2009 #5 Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT slm paylaşım için teşekkürler 1. resim isyah olan tam hayalim süpeeerrrr
Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT slm paylaşım için teşekkürler 1. resim isyah olan tam hayalim süpeeerrrr
L lukeskywalker Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 31 Mar 2010 #6 Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT ilk defa gördüm, güzele benziyorlar ama arazi kabiliyetleri nasıldır acaba??
Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT ilk defa gördüm, güzele benziyorlar ama arazi kabiliyetleri nasıldır acaba??
Emwayyes İzlemeye Devam et :) Mesajlar 1,266 Tepkime Puanı 2 Yer SİVAS 5 Eki 2011 #7 Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT bu araçlar çok güzel ancak Türkiye'ye ithalatı yapılmadığı için pek alınamıyor alınmamasıda daha iyi çok yakıyor diye biliyorum
Ynt: International Commercial Extreme Truck ve International MXT bu araçlar çok güzel ancak Türkiye'ye ithalatı yapılmadığı için pek alınamıyor alınmamasıda daha iyi çok yakıyor diye biliyorum