<div class="bbWrapper"><b>Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="orion" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
orion' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yusuf Abi video için eline sağlık. <br />
İnsel Abi'nin buzdolabıyla benimkinin modeli aynı, İnsel Abi giderken bana da haber verdi ama benim vaktim uymadığı için gidemedim.<br />
Herkesle ayrı ayrı ilgilenen İlker Abi'ye de ayrıca teşekkürler.<br />
<br />
İlker Abi müsait bir zamanda gerekli parçaları alıp ben de bir kapını çalmak istiyorum.<br />
Benim işyerim Karaköy'de buradaki elektronikçilerden gerekli parçaları temin edebilirim sanıyorum.<br />
Ama merak ettiğim şey mesela kondansatörler için tek kriter sadece farad değerleri mi, yani başka kriter yok mudur. Muhtemelen 250 V ve üzeri tipte birşey olacak.<br />
Röle için de "1/8 röle istiyorum" demek yeterli oluyor mu, benim bildiğim Karaköy'e gidip böyle söylesem başka birton soru sorarlar. Buzdolabı için olduğunu mu söylemeliyim. Bir de bu rölelerin farklı bağlantı ayakları olanları var mıdır. Sonra alakasız birşey almayalım.<br />
<br />
Sevgiler
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
Merhaba Volkan , parçaları karaköyde bulma ihtimalin var ama dolapderede daha kolay bulursun elektronikçilerde <br />
bizim parçalar bulunmaz roleyide 1/8 buzdolabı motoru için isteyeceksiniz bu dolaplarda genelde arçelik role çikıyor<br />
64-77 kalkış kon istiyorum dedinizmi verirler daimide aynı şekilde isteyebilirsin daimiyi bulamazsan fazla takılma burdan ayarlarız.<br />
Hoşçakal.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="berkcantp" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
berkcantp' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Teşekkür ederim, gelmeden malzemeyi Bursa'dan mı? yoksa İstanbul' dan alalım diye arayacağım, Elimde 225 amper ve akü eski 220 volt bir dolaptan başka bir şey yok. Tabiki sizlerin uygun zamanında <br />
Saygılar.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote> <br />
İlhan abi haberleşiriz uygun bir zamanda hallederiz. Selamlar</div>