<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Akdeniz45" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Akdeniz45' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Iskandinavya ülkeleri nasıl gezilebilir seçeneklerine bir olanak daha eklemek istiyorum. <br />
<br />
Iskandinavya ülkelerinde gördüğümüz çekme karavanı Avrupa´da, Hollanda hariç başka hiç bir ülkede görmedik. Yani çekme karavan kiralayarak bu ülkeleri gezmek mümkün. Iskandinavya ülklerinde çekme karavanların kiralama ücretleri hakkında bir bilgi bulamadım. Onun için Almanya´dan bir örnek vereyim. Aşağıdaki linkte gördüğümüz gibi günlük kira 25-50 € arasında. Bu miktar motokaravanların 1/3`i civarında. Almanya´da çekme karavan kiralamak fiyat bakımından daha uygun ama bu fiyata Iskandinavya´ya için gemi ücretini ilave etmek lazım.<br />
http://goo.gl/wwpt7<br />
<br />
Çekme karavan kiralamak isteyenlerin, çeki demirli bir araçla Türkiye´den gelmeleri uygun olur diye düşünüyorum. Çünkü çekecek aracıda kiralarsak fiyat motokaravan fiyatına yaklaşır. Böyle bir araçla Türkiye´den gelmek tabii ki fazla zaman gerektirir ama karşılığında uçak parası tasarruf edilir. <br />
<br />
Herkesin kendi durumuna göre hesabı yapması lazım.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
tek kelimeyle müthiş bir gezi,tek kelimeyle saygı duyulacak bir paylaşım.ellerinize sağlık...<br />
türkiye polar çemberi yolculuğu planım çerçevesinde araştırma yaparken buldum hikayenizi.<br />
<br />
hayran kaldım,söyleyecek kelime bulamıyorum.bir çok bilgiye sayenizde ulaştım.ki öncesinde yaşayarak tecrübe edilmiş deneyimleriniz inanılmaz.1 haziran yolculuk başlangıcım, havalar sıcak daha iyi olacak bizim için çünkü kızımda 3,5 yaşında olacak o tarihte.<br />
tekrar tekrar ellerinize sağlık.<br />
<br />
çok teşekkürler....</div>